پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا

کیمچی


کیمچی

● مواد لازم
▪ ترب یا تربچه: یک دسته
▪ پیاز قرمز: یک عدد
▪ روغن کنجد: به مقدار لازم
▪ لیمو: ۲ عدد کوچک
▪ فلفل چیلی قرمز: یک عدد
▪ گشنیز: یک دسته
▪ فلفل سبز: یک عدد

● طرز تهیه
ترب‌ها را به‌خوبی‌ …

مواد لازم

ترب یا تربچه:

یک دسته

پیاز قرمز:

یک عدد

روغن کنجد:

به مقدار لازم

لیمو:

۲ عدد کوچک

فلفل چیلی قرمز:

یک عدد

گشنیز:

یک دسته

فلفل سبز:

یک عدد

طرز تهیه

ترب‌ها را به‌خوبی‌ شسته و خرد کنید و بعد پیازها را پوست کنده و نصف کنید. تمامی مواد را درون کاسه‌ای بریزید و گشنیز را همراه با فلفل چیلی قرمز و سبز خرد کرده و داخل کاسه بریزید. آب لیموها را گرفته و همراه با کمی نمک و روغن کنجد به مواد اضافه کنید. تمام مواد را به‌خوبی با هم مخلوط کنید و مزه آن را تست کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. مواد را داخل آن بریزید و پس از ۶ دقیقه زیر آن را خاموش کنید.