شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا

نصب Mac OSX بر روی کامپیوتر


نصب Mac OSX بر روی کامپیوتر

CD های Mac OS X ۱۰ ۰ , ۱۰ ۲ , ۱۰ ۳ بستگی به خودتون داره که می خواهید کدوم رو نصب کنید یک عدد Hard Disk مجازی ۳ گیگابایت برای نسخه های قبل از ۱۰ ۳ و برای ۱۰ ۳ ترجیحاً از از Hard Disk مجازی ۶ گیگابایتی استفاده کنید

مواد لازم(!!):

CD های Mac OS X ۱۰.۰ , ۱۰.۲ , ۱۰.۳ (بستگی به خودتون داره که می خواهید کدوم رو نصب کنید) . یک عدد Hard Disk مجازی ۳ گیگابایت برای نسخه های قبل از ۱۰.۳ و برای ۱۰.۳ ترجیحاً از از Hard Disk مجازی ۶ گیگابایتی استفاده کنید . یک برنامه برای ساخت ISO از CD ها به عنوان مثال Blindwrite . وقت بسیار..!!

ساخت ISO از CD ها در Blindwrite :

۱- CD اول را داخل CD/DVD Rom قرار دهید.

۲- برنامه ی Blindwrite را اجرا کرده و در منوی سمت چپ گزینه ی Read را انتخاب کنید .

۳- در قسمت Selection جلوی Source درایوی که CD در آن قرار دارد را انتخاب کنید .

۴- در قسمت Destination نام و محل فایل ISO را که می خواهید بسازید مشخص کنید . (پسوند iso. را هم خودتان بزنید)

۵- در قسمت Settings جلوی Profile گزینه ی ISO Image را انتخاب کنید .

۶- بر روی دکمه ی Read (در پایین) کلیک کنید و منتظر بمانید تا ساخت فایل ISO از CD به پایان برسد .

۷- اگر Mac OSX شما بیش از ۱ CD دارد مانند ۱۰,۳ که ۳ CD دارد مراحل بالا را برای CD های بعدی هم انجام دهید.

دریافت هارد دیسک مجازی:

بنابر انتخاب خود ۳ گیگابایتی را از اینجا و ۶ گیگابایتی را از اینجا اینجا دریافت کنید .

نکته۱: حجم فایل های فشرده ۳ و ۵ کیلوبایت هست اما بعد از Extract توسط برنامه ای مانند Win Rar که از BZip۲ پشتیبانی می کند حجم آنها به ترتیب ۳ و ۶ گیگابایت خواهد شد ! پس قبل از فشرده سازی از داشتن این مقدار فضای خالی مطمئن شوید .

نکته۲: چون FAT۳۲ برای هر فایل حجم حداکثر ۴ گیگابایت را قبول می کند پس Hard Disk ۶ گیکابایتی را باید در یک پارتیشن NTFS از حالت فشردگی خارج کنید .

●دریافت و تنظیم خود برنامه (Pear PC):

اگر از سیستم عامل ویندوز استفاده می کنید توصیه ی من دریافت نسخه ای است که JIT هم داشته باشد پس آن را از اینجا دریافت کنید .

پس از Extract کردن ، وارد Folder برنامه شده و فایل ppccfg.example را با یک برنامه ی ویرایشگر مانند Notepad باز کنید . و اما تنظیماتی رو که تغییرشون مهمه رو می نویسم (اینجا هرچی رو گفتم انتخاب کنید به این معناست که عبارت قبلی که اونجا بوده رو پاک کرده و عبارت جدید را به جاش تایپ کنید) .

تنظیم وضوع تصویر و عمق رنگ:

برای اینکار در جلوی ppc_start_resolution عدد مورد نظر را وارد کنید (ترجیحاً برای حداکثر سازگاری همان ۴ را انتخاب کنید) . بر اساس جدول زیر:

۰: (۶۴۰x۴۸۰x۸ (indexed

۱: ۶۴۰x۴۸۰x۱۵

۲: ۶۴۰x۴۸۰x۳۲

۳: (۸۰۰x۶۰۰x۸ (indexed

۴: ۸۰۰x۶۰۰x۱۵

۵: ۸۰۰x۶۰۰x۳۲

۶: (۱۰۲۴x۷۶۸x۸ (indexed

۷: ۱۰۲۴x۷۶۸x۱۵

۸: ۱۰۲۴x۷۶۸x۳۲

●تنظیم redraw_interval_msec:

اگر این عدد ۴۰۰ یا بالاتر باشد سرعت نصب سیستم عامل تا حد ناچیزی بالا می رود اما جلوه های تصویری و سرعت Cursor به طرز وحشتناکی کاهش پیدا می کنن و اگر اعصاب این کندی رو نداشتید اون رو ۵۰ بگذارید .

●تنظیم prom_bootmethod:

در این قسمت شما مشخص می کنید که آیا به صورت خودکار اولین پارتیشن Bootable رو Boot کنه یا بذاره خودتون انتخاب کنید و یا خودتون از قبل یک پارتیشن مشخص رو بهش بدید که هر دفعه با اون Boot بشه . برای Boot خودکار Auto رو انتخاب کنید و برای حالت انتخابی Select رو . برای حالت سوم هم Force رو بزنید که خود من نتونستم باهاش کار کنم شاید شما بتونید . توصیه ی من گزینه ی Select هست .

●تنظیم نحوه ی عملیات Boot در سیستم عامل:

در جلوی prom_env_machargs و داخل "" می توانید سه حالت را انتخاب کنید . اولی "" است که Default خود سیستم عامل هست و عملیات Boot به صورت گرافیکی انجام میشه . دومی "v-" هست که عملیات نصب رو به صورت متنی مرحله به مرحله نشون میده مانند لینوکس و ویژگیش اینه که اگر خطایی باعث عدم اجرای سیستم عامل شود میشه فهمید و درصورت امکان برطرفش کرد . گزینه ی بعدی "s-" هست Single User Mode هست و فقط یکبار لازم میشه که اونو به موقعش می گم .

●تنظیم Hard Disk مجازی:

ابتدا برای فعال کردن pci_ide۰_master_installed عدد رویروی آن را از ۰ به ۱ تغییر دهید . سپس در جلوی pci_ide۰_master_image داخل "" محل و نام فایل (هارد دیسک مجازی) رو بنویسید . به عنوان مثال برای من به این شکل هست:

pci_ide۰_master_installed = ۱

"pci_ide۰_master_image = "e:pearpc-۶gib.img