پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا
دلمه پیاز
پیاز ریز سفید : ۶ عدد
کرفس خرد شده : ۳ قاشق سوپخوری
روغن : ۳ قاشق سوپخوری
آب گوجه فرنگی : ۰.۷۵ فنجان
سس مایونز : ۰.۵ فنجان
گوجه فرنگی : ۱ عدد
آویشن : قدری
نمک : قدری
پوست پیاز را بکنید و وسط آن را بیرون بیاورید بهطوری که بیش از سه پره آن باقی نماند. خردههای پیاز را که از وسط در آوردهاید، ریز ریز کنید، پیازهای خرد شده را به اندازه یک فنجان با کرفس در روغن سرخ کنید. گردوی کوبیده و پوره گوجه فرنگی را بر آن بیافزائید.
مخلوط بالا را روی آتش بگذارید تا کمی بپزد و سپس پیازهای تو خالی را از این مخلوط پر کنید. پیازهای پر شده را در یک دیزی سفالی یا چینی نسوز بچینید و رویش آب گوجه فرنگی بریزید. سپس تمام مواد فوق را روی آتش ملایم بگذارید تا بپزد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست