سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

سوپ سیر


سوپ سیر

سوپ سیر، برای اعصاب و شرایین مقوی بوده و خوشمزه و مطبوع است.
● طرز تهیه:
به تعداد نفرات حبه های سیر را پوست کنده و در قابلمه که اندکی آب دارد می ریزیم، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده …

سوپ سیر، برای اعصاب و شرایین مقوی بوده و خوشمزه و مطبوع است.

طرز تهیه:

به تعداد نفرات حبه های سیر را پوست کنده و در قابلمه که اندکی آب دارد می ریزیم، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و با شعله ملایم صبر می کنیم تا جوش بیاید.

وقتی حبه های سیر به اندازه کافی پخت و نرم شد قابلمه را از روی شعله برداشته و سیر را نرم می کنیم تا با آب به شکل پوره درآید.

یک عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته، آن را هم زده و کمی آب به آن مخلوط می کنیم.

ابتدا مقداری از پوره سیر را در تخم مرغ ریخته و سپس تمام این مخلوط را به پوره های سیر اضافه کرده و آهسته هم می زنیم.

به اندازه کافی آب نیم گرم را به آن اضافه کرده و در قابلمه را بسته و آن را روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد.



همچنین مشاهده کنید