سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

بلغور و عدس


بلغور و عدس

● مواد لازم برای هشت نفر
▪ پنج و یک چهارم فنجان آب
▪ سه چهارم فنجان عدس
▪ دو عدد برگ بو
▪ دو و یک چهارم فنجان بلغور
▪ یک و یک چهارم فنجان نمک
▪ یک قاشق چایخوری دارچین
▪ نصف قاشق چایخوری …

مواد لازم برای هشت نفر

پنج و یک چهارم فنجان آب

سه چهارم فنجان عدس

دو عدد برگ بو

دو و یک چهارم فنجان بلغور

یک و یک چهارم فنجان نمک

یک قاشق چایخوری دارچین

نصف قاشق چایخوری جوز هندی

ربع قاشق چایخوری پودر هل

سه چهارم فنجان بادام (بوداده)

یک سوم فنجان پیاز (سرخ شده)

طرز تهیه

ابتدا عدس را به همراه آب و برگ بو در یک قابلمه ریخته و روی حرارت بالا به جوش آورید. در ظرف را گذاشته و حرارت را کم کنید تا عدس ها پخته شوند. سپس بلغور، نمک و ادویه را با هم مخلوط کرده و در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا آب آن کاملاً بخار شود. (حدود ۱۰ دقیقه) در صورت تمایل فلفل را به غذا اضافه کرده و به همراه بادام و پیاز سرخ شده میل کنید.

[زینب سادات محسنی]