چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی شکلات تکه ای


شیرینی شکلات تکه ای

فر را از قبل با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۲ درجه سانتی گراد) داغ کنید. روی دو سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

کره ۳/۴ فنجان (نرم شده)

شکر قهوه ای ۱ فنجان

شکر نصف فنجان

تخم مرغ [تخم مرغ] ۱ عدد

زرده تخم مرغ ۱ عدد

وانیل یک قاشق چایخوری

عصاره افرا نصف قاشق چایخوری

آرد ۲ فنجان

جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

شکلات ۱ فنجان (تکه ای، کمی شیرین)

۱. فر را از قبل با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۲ درجه سانتی گراد) داغ کنید. روی دو سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید.

۲. در کاسه ی یک مخلوط کن دستی کره و شکر ها را بزنید تا خامه ای شوند. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. وانیل و عصاره افرا را اضافه کنید.

۳. در یک کاسه، آرد، جوش شیرین و نمک را الک کنید و مخلوط کنید. آنها را به ظرف مخلوط کن اضافه کنید و بزنید تا ترکیب شوند. تکه های شکلات را اضافه کنید و آنقدر بزنید تا یکی شوند.

۴. با یک ملاقه ی متوسط شیرینی ها را داخل سینی شیرینی پزی بکشید. شیرینی موقع پخت پف می کند پس کمی فاصله بین آنها بگذارید.شیرینی ها را ۱۲ تا ۱۴ دقیقه تا زمانی که طلایی شوند و لبه های آنها سفت شود اما وسطش هنوز کمی خام باشد در فر بپزید. حواستان باشد بیش از حد در فر نگذارید.

شیرینی ها وقتی از فر بیرون می آیند پفکی به نظر می رسند اما بگذارید ۵ دقیقه در سینی بمانند تا خودشان را بگیرند و شبیه به عکس شوند. آنها را روی توری بگذارید تا کاملاً خنک شوند. بهتر است گرم با یک لیوان شیر سرو کنید.