چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

برش های اسفناج و پنیر


برش های اسفناج و پنیر

● مواد لازم :
▪ تخم مرغ- ۲ عدد
▪ شیر- سه چهارم لیوان
▪ پیاز داغ- یک قاشق غذاخوری
▪ پنیر پارمیزان رنده شده- یک قاشق غذاخوری
▪ پودر سیر- یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ پودر فلفل سیاه- یک هشتم …

مواد لازم :

تخم مرغ- ۲ عدد

شیر- سه چهارم لیوان

پیاز داغ- یک قاشق غذاخوری

پنیر پارمیزان رنده شده- یک قاشق غذاخوری

پودر سیر- یک چهارم قاشق مرباخوری

پودر فلفل سیاه- یک هشتم قاشق مرباخوری

خرده نان- یک چهارم لیوان

پنیر چدار رنده شده- سه چهارم لیوان

اسفناج خرد و خشک شده - ۳۰۰گرم

طرز تهیه :

فر را با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد گرم کنید . تخم مرغ ، پیاز، شیر، پنیر پارمیزان، سیر و فلفل سیاه را باهم بزنید. قالب مناسب را کمی چرب کنید و خرده نان را به طور مساوی روی کف آن فشار دهید. نصف لیوان پنیر چدار را روی نان بریزید و سپس اسفناج ها را بریزید. تخم مرغ زده شده را روی اسفناج بریزید و سپس بقیه پنیر را به مواد اضافه کنید و به مدت ۴۵دقیقه در فر قرار دهید. پس از ۱۵دقیقه آن را برش بزنید و سرو کنید.