دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کیک خامه‌ای میوه


کیک خامه‌ای میوه

● محتویات:
▪ کلسترول ۱۰۹ میلی گرم
▪ چربی ۶ گرم، کالری ۲۲۰
▪ سدیم ۱۷۰ میلی گرم
▪ کربوهیدرات ۳۱ گرم
▪ فیبر ۲ گرم
▪ پروتئین ۸ گرم
● مواد لازم برای ۲ نفر:
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ یک سوم فنجان …

محتویات:

کلسترول ۱۰۹ میلی گرم

چربی ۶ گرم، کالری ۲۲۰

سدیم ۱۷۰ میلی گرم

کربوهیدرات ۳۱ گرم

فیبر ۲ گرم

پروتئین ۸ گرم

مواد لازم برای ۲ نفر:

یک عدد تخم مرغ

یک سوم فنجان شیر بدون چربی

یک قاشق چایخوری روغن

یک سوم فنجان آرد

کمی خامه ترش

کمی نمک

یک فنجان پرتقال خرد شده

یک فنجان توت‌فرنگی خرد شده یا هر میوه دلخواه

طرز تهیه:

تخم مرغ، شیر و روغن را در ظرف مناسبی ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.

سپس آرد و نمک را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط را به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.

این مخلوط را در دو ظرف ریخته و برای ۳۵ دقیقه درون فر که از قبل با درجه ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید.

بعد از آماده شدن کیک آن را از فر بیرون بیاورید.

برای تهیه خامه با طعم پرتقال باید یک‌چهارم فنجان خامه ترش را با یک و نیم قاشق چایخوری شکر قهوه‌ای و یک‌هشتم قاشق غذاخوری پرتقال خرد شده و دو قاشق چایخوری آب پرتقال و کمی دارچین بخوبی مخلوط کنید. این مخلوط را یک روز قبل از مصرف برای صبحانه درون یخچال قرار دهید.

از این خامه روی کیک‌های صبحانه بریزید و با توت‌فرنگی یا هر میوه دلخواه آن را تزئین کنید.