جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

ته‌چین همدانی


ته‌چین همدانی

زرده تخم‌مرغ، زعفران، ماست، نمک، فلفل و زردچوبه را همراه یک‌سوم برنج با هم مخلوط کنید.

مواد لازم:

سینه مرغ پخته و ریش‌شده: سه عدد

بادنجان حلقه‌ای سرخ‌شده: سه عدد

زرده تخم‌مرغ: سه عدد

گوجه‌فرنگی: یک عدد

برنج پخته آبکش شده: سه پیمانه

زعفران دمکرده: هرچه بیشتر بهتر

روغن مایع: ۱۰۰ گرم

ماست: ۲۰۰ گرم

نمک، فلفل، زردچوبه و کره: به مقدار لازم

زرشک، خلال بادام و خلال پسته خیس خورده: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. زرده تخم‌مرغ، زعفران، ماست، نمک، فلفل و زردچوبه را همراه یک‌سوم برنج با هم مخلوط کنید.

۲. کف قابلمه یا ظرف نچسب را چرب کرده و مواد را کف قابلمه پخش کنید. یک لایه مرغ سپس یک لایه برنج، بعد یک لایه بادنجان سرخ شده و گوجه حلقه شده و در آخر یک لایه برنج بریزید.

۳. به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود. لایه آخر را برنجی که با زعفران، خلال پسته، خلال بادام و زرشک مخلوط کرده بودید می‌ریزید و با کفگیر آن را فشار دهید.

۴. روی قابلمه یک عدد کاغذ آلومینیومی کشیده و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط ۳۰دقیقه بگذارید تا دم بکشد.

۵. در آخر با مخلوط زرشک و خلال بادام و پسته روی آن را تزئین کنید.

فوت کوزه‌گری:

اگر ته‌دیگ خشک و ترد دوست دارید، زرده تخم‌مرغ بیشتری بزنید و اگر تمایل دارید ته‌دیگ نرم شود، ماست بیشتری اضافه کنید.