جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
تهچین همدانی
مواد لازم:
سینه مرغ پخته و ریششده: سه عدد
بادنجان حلقهای سرخشده: سه عدد
زرده تخممرغ: سه عدد
گوجهفرنگی: یک عدد
برنج پخته آبکش شده: سه پیمانه
زعفران دمکرده: هرچه بیشتر بهتر
روغن مایع: ۱۰۰ گرم
ماست: ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و کره: به مقدار لازم
زرشک، خلال بادام و خلال پسته خیس خورده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. زرده تخممرغ، زعفران، ماست، نمک، فلفل و زردچوبه را همراه یکسوم برنج با هم مخلوط کنید.
۲. کف قابلمه یا ظرف نچسب را چرب کرده و مواد را کف قابلمه پخش کنید. یک لایه مرغ سپس یک لایه برنج، بعد یک لایه بادنجان سرخ شده و گوجه حلقه شده و در آخر یک لایه برنج بریزید.
۳. به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود. لایه آخر را برنجی که با زعفران، خلال پسته، خلال بادام و زرشک مخلوط کرده بودید میریزید و با کفگیر آن را فشار دهید.
۴. روی قابلمه یک عدد کاغذ آلومینیومی کشیده و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط ۳۰دقیقه بگذارید تا دم بکشد.
۵. در آخر با مخلوط زرشک و خلال بادام و پسته روی آن را تزئین کنید.
فوت کوزهگری:
اگر تهدیگ خشک و ترد دوست دارید، زرده تخممرغ بیشتری بزنید و اگر تمایل دارید تهدیگ نرم شود، ماست بیشتری اضافه کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست