پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
سیب سلطان میوه هاست
سیب یکی از بهترین وپرارزشترین میوه هاست.غذایی طبی است که سرشار از ویتامینها واملاح معدنی است و این ویتامینها بیشتر در پوست سیب نهفته وبرحسب شرایط آب و هوای محل رویش متفاوت است.سیب دارای ویتامینهای (آ) و (ب) و ( ث) ومواد چربی تانن ،اسید مالیک،سلولز،۸۲ تا ۸۶ درصد مواد قندی ،۶ تا ۱۶ درصد اسیدهای پنتوزان ،۰.۵ درصد سلولز ۰.۹ در صد به حال ترکیب ۱۶ درصد بیشتر اسیدمالیک تانن،۰.۳درصد بکتین مواد چرب،مواد البومینوئیدی ،خاکستر۰.۳ درصد شامل پتاس ،سود ، سیلیس ، آهک منیزی ،اسید فسفریک وغیره است.یکی از مهمترین قندهای موجود در سیب (سود بیتون) نام دارد.این قند خاصیتش اینست که ۷۰ درصد ان بدون این که به گلوکز تیدیل شود،در بدن رخنه وایجاد حرارات می کند و چون به گلوکز تبدیل نمیشود برای مبتلایان به مرض قند مضر نمی باشد.
سیب یک میوهی معجزه گر است ،زیرا خاصیت پاک کردن سم وقدرت غذایی دارد.
وجود ویتامین (آ) در سیب برای تقویت بدن و سلامت پوست ، کلسیم سیب جهت رشد و نمو ناخن و تقویت مخاط دهان و بینی ،مخصوصا تقویت بینایی مفید استو از ایجاد شبکوری جلوگیری می نماید.
وجود ویتامین(ب) در سیب برای رفع بی حوصلگی وعصبانیت ، بهت و حیرت، ترس، بی خوابی،زخم گوشه لب (تبخال)، خشکی وسوزش کف دست، نارسایی کبد،ورم حلق،زخم قرنیه در چشم رشد جنین بانوان باردار وحفظ رنگ مواثر قاطع دارد وتورم مهبل را هم بر طرف می کند.
وجود ویتامین(ث) در سیب برای تامین نیروی دفاعی بدن در برابر میکروبها وازدیاد مقاومت بدندر برابر ناملایمات زندگی ،رفع خونریزی لثه و تورم آن ، بهبود سریع زخمها و شکستگی استخوان ورشد طول قد کودکان مفید است.خوردن سیب خام و پخته آن مانع تشکیل اسیداوریک در بدن ودفع اسید فرمیک می شود واسیدهای دیگر را افزایش می دهد و به واسطه مواد قلیایی است که اسید اوریک وسموم دیگر بدن را حل ودفع می کند و اوره را کم می سازدو برای مبتلایان به رماتیسم ، مخصوصا نقرس و درد مفاصل وبیماریهای دستگاه کلیه ومثانه ومجاری ادرار بسیار نافع می باشد و دهان را ضد عفونی وغده های بزاقی دهان و ترشحات عصیر معدی را تقویت می کند و برای کسانی که کمتر حرکت می کنند مفید است.برای چاقی و امراض ریوی ، کبدی مفید بوده اعمال اعضا ئ بدن را مرتب وعمل کبد را درباره تیفوئید و اسهال خونی و ساده اطفال منظم و از تحریک ان جلوگیری می کند.
خوردن یک عدد سیب در موقع خواب برای یبوستهای مزمن فوق العاده مفید است و یرقان را معالجه می کند.کسانی که اولسر(زخم معده) دارند سیب را رنده نمایند یا آب آن را گرفته بنوشید.
سیب برایدرد گوش ، تنگی نفس ، سرفه، ترشح برونشها ، گرفتگی صدا ، زخم جراحات ، بی خوابی ، یواسیر ، تصلب شرایین ، ناراحتیهای عصبی ، پر خونی مغز ، بیماریهای پوستی ، اگزمای مزمن ، کولیت یا ورم روده بزگ ، گلو درد وآنژین مفید است.
خواص سیب از نظر پرو فسور لهامو ودکتر لئونس کارلیه:سیب یکی از بهترین میوه های طبی است که هم عضلات و هم اعصاب را غذا می دهد.سیب سرخ شیرین تر و نسبت به سیبهای دیگر امتیاز وخواص بیشتری دارد.
سیب دهان را خوشبو وضد عفونی می کند، اسیداوریک و دیگر سموم را که جمع شده اند ،حل کرده غده های بزاق دهان و ترشحات عصیر معدی را تقویت می کند.به همین جهت است برای افرادی که در یکجا نشسته اند وحرکت نمی کنند بسیار مفید است.
هر کس صبح ناشتا یک سیب بخورد، بهترین داروی تصفیه ی خون را مصرف کرده است.
http://www.sho۳ayb.blogfa.com/۸۵۰۷۲.aspx
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم محمدجواد ظریف پزشکیان دولت دولت سیزدهم علی باقری انتخابات رهبر انقلاب رئیس جمهور علیرضا زاکانی
هواشناسی پلیس عزاداری تهران پلیس فتا پلیس راهور قتل شهرداری تهران پشه آئدس تیراندازی سازمان تامین اجتماعی زلزله
واردات خودرو خودرو قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار حقوق بازنشستگان بازار خودرو بازنشستگان اربعین دلار قیمت سکه مالیات
تلویزیون سینما فضای مجازی سریال فیلم اوشین امام حسین سینمای ایران دفاع مقدس لیلی رشیدی وزارت ارشاد فرهاد مشیری
محصولات کشاورزی دانشگاه تهران ماه آزمون سراسری
آمریکا دونالد ترامپ جو بایدن رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل روسیه فلسطین جنگ غزه چین طوفان الاقصی ترور ترامپ
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان مهدی طارمی نقل و انتقالات تراکتور علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس رئال مادرید لیگ برتر ایران لیگ برتر
گوشی هوش مصنوعی اینترنت عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ناسا اپل
کاهش وزن خیار گرمازدگی رژیم غذایی بارداری لاغری افسردگی صبحانه