پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا
کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه
مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت مرغ چرخ شده:
۲۵۰ گرم؛
ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت:
۲۰۰ گرم؛
گشنیز ریز خرد شده:
۱ دسته کوچک؛
پیازچه ریز خرد شده:
۱ دسته کوچک؛
تخم مرغ:
۱ عدد؛
نمک:
به میزان لازم؛
روغن برای سرخ کردن:
حدود ۱ استکان کوچک (۶ قاشق غذاخوری).
طرز تهیه:
گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط کرده تا تمام مواد یکدست شود. سپس روغن را درون تابه ای گرم کرده و از مایه کتلت با نوک قاشق، یک گردی بر می داریم و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه می اندازیم تا سرخ شود. پس از این که دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو می کنیم.
نکته:
سس کچاپ را با سرکه و یک قاشق چایخوری شکر رقیق می کنیم و در کنار کتلت ها می گذاریم. شکل کتلت ها نباید یک دست باشد، بهتر است کوچک و نامنظم باشد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس تعطیلی شنبه ها تعطیلی شنبه شورای نگهبان قوه قضائیه دولت دولت سیزدهم رهبر انقلاب رئیس جمهور حسن روحانی
مشهد سیل قوه قضاییه تهران هواشناسی شهرداری تهران قتل پلیس فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی دستگیری
مالیات خودرو قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی دلار مسکن سایپا بورس ایران خودرو
نمایشگاه کتاب سریال نمایشگاه کتاب تهران کتاب زنان ازدواج فردوسی همایون شجریان شاهنامه سینمای ایران تلویزیون دفاع مقدس
دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی فضا تحقیقات و فناوری
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه حماس چین ترکیه اوکراین نوار غزه
فوتبال استقلال لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال جواد نکونام لیگ برتر ایران بازی لیگ برتر انگلیس فولاد خوزستان مهدی طارمی فولاد
هوش مصنوعی اینترنت گوگل عیسی زارع پور ناسا ایرانسل سرعت اینترنت تبلیغات تلفن همراه موبایل دوربین اپل
چای خواب دیابت سرطان سرماخوردگی کاهش وزن زوال عقل کودک بارداری موز