دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا
نان دارچینی

مواد لازم :
۵/۴ فنجان آرد
۵/۱ قاشق مرباخوری پودر خمیر مایه
یک فنجان شیر
یک سوم فنجان کره
یک سوم فنجان شکر
نصف قاشق مرباخوری نمک
۳ عدد تخم مرغ درشت
مواد برای داخل نان :
سه چهارم فنجان شکر (در صورت امکان شکر قهوه ای)
یک چهارم فنجان آرد
یک قاشق غذاخوری پودر دارچین
نصف فنجان کره تکه شده
نصف فنجان کشمش (به دلخواه)
یک قاشق غذاخوری خامه رقیق شده
مواد برای روی نان:
نصف فنجان پودر قند
یک قاشق غذاخوری خامه رقیق
طرزتهیه:
پودر مایه خمیر را در یک قاشق غذاخوری آب ولرم و کمی شکر حل کنید و در جای گرم قرار دهید تا ور بیاید.
دو و یک چهارم فنجان آرد را با خمیر مایه مخلوط کنید.
شیر، کره، شکر و نمک را روی حرارت قرار دهید و به طور مرتب هم بزنید تا کمی ولرم و کره ذوب شود.
شیر را به طور تدریجی به مخلوط آرد اضافه کنید و آرام هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و پس از هر بار اضافه کردن مخلوط را خوب هم بزنید.
بقیه آرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر نرم و کش دار شود و به دست نچسبد.
خمیر را در ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید. ظرف را به مدت ۲ ساعت در مکان گرم قرار دهید تا ور بیاید.
خمیر ور آمده را مالش دهید و روی سطحی آغشته به آرد قرار دهید و با حوله تمیزی بپوشانید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.
برای آماده کردن مواد داخل شیرینی شکر، آرد و دارچین را با هم مخلوط کنید کره سرد را تکه تکه و به مواد اضافه کنید و با استفاده از چنگال با هم مخلوط کنید تا ماده به شکل خرده نان درآید، سپس آن را کنار بگذارید.
پس از گذشت ۱۰ دقیقه خمیر را به اندازه ۳۰ سانتی متر باز کنید و مواد داخلی و کشمش را روی آن بپاشید و خمیر را لوله کنید و کناره های آن را به هم فشار دهید. خمیر لوله شده را به ۸ قسمت برش بزنید و در ظرف چرب شده قرار دهید.
مجددا خمیر برش زده را با پلاستیک بپوشانید و بین ۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
در صورتی که خمیر را یک شب کامل در یخچال قرار داده اید، روز بعد آن را از پلاستیک درآورید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه به دمای اتاق برسد.
اگر قرار است پس از آماده کردن بلافاصله نان را بپزید نیاز به قرار دادن آن در یخچال نیست. به جای آن خمیر برش زده را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه در مکان گرم قرار دهید تا ور بیاید.
اگر حبابی روی خمیر ظاهر شود آن را با استفاده از خلال دندان بترکانید و روی آن را خامه بمالید.
نان را در فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سلسیوس قرار دهید. ۱۵ - برای جلوگیری از برشته شدن رویه نان، ۵تا ۱۰ دقیقه آن را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید.
نان را از فر در بیاورید و دوباره روی آن خامه بمالید و بگذارید خنک شود.
برای روی نان شکر و خامه را با هم مخلوط کنید و روی نان بریزید و آن را سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست