سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا
نان دارچینی
مواد لازم :
۵/۴ فنجان آرد
۵/۱ قاشق مرباخوری پودر خمیر مایه
یک فنجان شیر
یک سوم فنجان کره
یک سوم فنجان شکر
نصف قاشق مرباخوری نمک
۳ عدد تخم مرغ درشت
مواد برای داخل نان :
سه چهارم فنجان شکر (در صورت امکان شکر قهوه ای)
یک چهارم فنجان آرد
یک قاشق غذاخوری پودر دارچین
نصف فنجان کره تکه شده
نصف فنجان کشمش (به دلخواه)
یک قاشق غذاخوری خامه رقیق شده
مواد برای روی نان:
نصف فنجان پودر قند
یک قاشق غذاخوری خامه رقیق
طرزتهیه:
پودر مایه خمیر را در یک قاشق غذاخوری آب ولرم و کمی شکر حل کنید و در جای گرم قرار دهید تا ور بیاید.
دو و یک چهارم فنجان آرد را با خمیر مایه مخلوط کنید.
شیر، کره، شکر و نمک را روی حرارت قرار دهید و به طور مرتب هم بزنید تا کمی ولرم و کره ذوب شود.
شیر را به طور تدریجی به مخلوط آرد اضافه کنید و آرام هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و پس از هر بار اضافه کردن مخلوط را خوب هم بزنید.
بقیه آرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر نرم و کش دار شود و به دست نچسبد.
خمیر را در ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید. ظرف را به مدت ۲ ساعت در مکان گرم قرار دهید تا ور بیاید.
خمیر ور آمده را مالش دهید و روی سطحی آغشته به آرد قرار دهید و با حوله تمیزی بپوشانید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.
برای آماده کردن مواد داخل شیرینی شکر، آرد و دارچین را با هم مخلوط کنید کره سرد را تکه تکه و به مواد اضافه کنید و با استفاده از چنگال با هم مخلوط کنید تا ماده به شکل خرده نان درآید، سپس آن را کنار بگذارید.
پس از گذشت ۱۰ دقیقه خمیر را به اندازه ۳۰ سانتی متر باز کنید و مواد داخلی و کشمش را روی آن بپاشید و خمیر را لوله کنید و کناره های آن را به هم فشار دهید. خمیر لوله شده را به ۸ قسمت برش بزنید و در ظرف چرب شده قرار دهید.
مجددا خمیر برش زده را با پلاستیک بپوشانید و بین ۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
در صورتی که خمیر را یک شب کامل در یخچال قرار داده اید، روز بعد آن را از پلاستیک درآورید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه به دمای اتاق برسد.
اگر قرار است پس از آماده کردن بلافاصله نان را بپزید نیاز به قرار دادن آن در یخچال نیست. به جای آن خمیر برش زده را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه در مکان گرم قرار دهید تا ور بیاید.
اگر حبابی روی خمیر ظاهر شود آن را با استفاده از خلال دندان بترکانید و روی آن را خامه بمالید.
نان را در فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سلسیوس قرار دهید. ۱۵ - برای جلوگیری از برشته شدن رویه نان، ۵تا ۱۰ دقیقه آن را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید.
نان را از فر در بیاورید و دوباره روی آن خامه بمالید و بگذارید خنک شود.
برای روی نان شکر و خامه را با هم مخلوط کنید و روی نان بریزید و آن را سرو کنید.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم رهبر انقلاب مجلس محمدجواد ظریف انتخابات رئیس جمهور
تهران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل هواشناسی سازمان هواشناسی سیاست اربعین تب دنگی پلیس پشه آئدس وزارت بهداشت
خودرو حقوق بازنشستگان واردات خودرو قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو سایپا قیمت طلا برق مالیات بازنشستگان
سعید راد سینمای ایران فضای مجازی دفاع مقدس سینما درگذشت تلویزیون بازیگر عاشورا کربلا محرم تئاتر
فناوری دانشگاه دانش بنیان حوزه علمیه شرکت دانش بنیان دانشگاه تهران سازمان امور دانشجویان
رژیم صهیونیستی جو بایدن غزه دونالد ترامپ کامالا هریس روسیه یمن اسرائیل فلسطین آمریکا ترامپ چین
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر المپیک 2024 پاریس سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه استقلال المپیک
فیلترینگ تبلیغات همستر کامبت ایلان ماسک سامسونگ بیماری سرعت اینترنت آیفون شرکت های دانش بنیان مایکروسافت گوگل تلفن همراه
فشار خون رژیم غذایی دیابت سرطان ویتامین بارداری استرس افسردگی سازمان نظام پزشکی طول عمر