جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

ذرت بو داده سرشار از آنتی اکسیدان


ذرت بو داده سرشار از آنتی اکسیدان

بر خلاف نظر بسیاری از افراد، ذرت بو داده ساده بدون کره و نمک اضافه ماده غذایی ناسالمی نیست بلکه منبع عالی فیبر است. به نقل از سایت «Msn»، ذرت بو داده خواص زیادی دارد، از جمله:
*پلی فنولز …

بر خلاف نظر بسیاری از افراد، ذرت بو داده ساده بدون کره و نمک اضافه ماده غذایی ناسالمی نیست بلکه منبع عالی فیبر است. به نقل از سایت «Msn»، ذرت بو داده خواص زیادی دارد، از جمله:

*پلی فنولز موجود در آن رادیکال های آزاد را از بین می برد و از بدن در برابر آسیب های سلولی محافظت می کند.

*پلی فنولز موجود در آن خاصیت ضدسرطانی دارد.

* سرشار از آنتی اکسیدان با ارزش از جمله ویتامین های گروه B است.

* با ایجاد احساس سیری باعث کاهش وزن می شود.

* فیبر موجود در آن روده را به طور موثر پاک سازی می کند.

*مصرف ذرت بو داده که غله ای سبوس دار است، برای حفظ سلامت قلب مفید است و میزان چربی خون را نیز کاهش می دهد.

* پروتئین موجود در آن برای رشد کودکان مفید است.

* کربوهیدرات طبیعی، ویتامین و مواد معدنی دارد.

*نتایج بررسی ها نشان می دهد یک وعده ذرت بو داده دارای ۳۰۰ میلی گرم آنتی اکسیدان است.