چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

ذرت یك منبع غنی از فیبر است


یك فنجان ذرت ۱۸‎/۴ درصد از فیبر موردنیاز روزانه را تأمین می كند. همان طور كه می دانیم فیبر باعث كاهش میزان كلسترول و كاهش خطر ابتلا به سرطان روده می شود.علاوه بر این فیبر باعث كاهش …

یك فنجان ذرت ۱۸‎/۴ درصد از فیبر موردنیاز روزانه را تأمین می كند. همان طور كه می دانیم فیبر باعث كاهش میزان كلسترول و كاهش خطر ابتلا به سرطان روده می شود.علاوه بر این فیبر باعث كاهش میزان قند خون در افراد مبتلا به دیابت می شود.

مصرف ذرت پخته شده، فریز شده یا تازه آن هیچ فرقی نمی كند. بنابراین سعی كنید در سوپ و سالاد، حتماً از ذرت استفاده كنید.