چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
سیب، دشمن بوی سیر
سیر اگر چه غذا را خوشمزه تر می کند اما بوی نامطبوع آن ماندگاری طولانی دارد. اکنون، محققان آمریکایی دریافته اند که کدام مواد غذایی در از بین بردن بوی نامطبوع سیر موثر است. به نقل از سایت «MSN» سیب، آب لیمو، نعناع، چای سبز، جعفری و اسفناج می تواند در این زمینه موثر واقع شود. یکی از ترکیب های موجود در سیر به نام آلیل متیل سولفید (AMS) زمان هضم شکسته نمی شود، در نتیجه از طریق نفس و تعریق رها می شود. از تمامی مواد غذایی ذکر شده، سیب آنزیم های موجود در سیر را خوشبو می کند و در رفع بوی آن موثرتر است. تمامی مواد غذایی عنوان شده، غنی از ترکیبی به نام پلی فنولز است که ترکیب بد بوی سیر را می شکند. اسیدیته آب لیمو نیز به روند خوشبو شدن دهان کمک می کند. برای به دست آوردن نتیجه بهتر، مواد غذایی ذکر شده با سیر مخلوط شود. در بررسی های گذشته نیز مشخص شد، شیر به طور موثر تراکم ماده شیمیایی ایجاد کننده بوی سیر را کاهش می دهد. مصرف یک لیوان کوچک شیر ۲۰۰ میلی لیتر می تواند AMS را تا ۵۰ درصد کاهش دهد. شیر چرب طبیعی نسبت به کم چرب، نتیجه بهتری می دهد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست