یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی


سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی

قارچ‌ها را به تابه اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

مواد لازم برای (۴- ۳ نفر)

قارچ یک پیمانه

بروکلی۲ پیمانه

آب مرغ ۲- ۱.۵ پیمانه

خامه نصف پیمانه

کره یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون ‌یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه

۱. کره را درون یک تابه ذوب کنید.

۲. قارچ‌ها را به تابه اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

۳. همزمان با این کار، آب مرغ را درون یک قابلمه جوش آورید و بروکلی‌ها را همراه با مقداری نمک و فلفل درون آن به مدت ۱۰- ۵ دقیقه بپزید تا نرم شوند.

۴. کمی صبر کنید تا سوپ مقداری خنک شود سپس قارچ‌ها را به قابلمه اضافه کنید.

۵. محتوای قابلمه را درون یک دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید.

۶. پوره سوپ را درون قابلمه برگردانده و خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۷. سوپ را بچشید و چاشنی آن را تنظیم کنید.