دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
آش سماق برای سفره افطار

مواد لازم برای آش سماق سفره افطار ماه رمضان
برنج نیمه : ۲۰۰ گرم
سبزی خرد شده : ۵۰۰ گرم شامل تره، جعفری، گشنیز
روغن : به مقدار لازم
زردچوبه : یک قاشق چای خوری
پیازداغ : ۵ قاشق سوپ خوری
سماق : یک دوم پیمانه
گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده : یک عدد متوسط
نمک و فلفل : به میزان لازم
نعناع داغ : ۳ قاشق سوپ خوری
روش تهیه آش سماق برای سفره افطار ماه رمضان :
برنج را با مقداری آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد.
سپس سبزی را اضافه کنید تا ۱۵ دقیقه بپزد.
دو قاشق سوپ خوری روغن را در تابه مناسبی بریزید، زردچوبه و پیازداغ را به آن بیفزایید و روی حرارت متوسط تفت دهید.
سپس آن را درون آش بریزید.
سماق را در آب خیس کنید و کنار بگذارید (می توانید برای ۵تا ۱۰ دقیقه سماق را بجوشانید و سپس آب آن را صاف کنید).
گوشت، پیاز رنده شده ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و به شکل کوفته قلقلی در بیاورید و در کمی روغن تفت دهید.
کوفته ها،نمک، فلفل، نعناع داغ و آب سماق صاف کرده را نیز به آش بیفزایید و مخلوط کنید. حال بگذارید آش جا بیفتد.
آن را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید و با نعناع داغ، پیاز داغ و سماق تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست