سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

آش سماق برای سفره افطار


آش سماق برای سفره افطار

آش یکی از پرطرفدارترین خوراکی ها برای وعده افطار است. این بار برای سفره افطارتان آش سماق درست کنید.

مواد لازم برای آش سماق سفره افطار ماه رمضان

برنج نیمه : ۲۰۰ گرم

سبزی خرد شده : ۵۰۰ گرم شامل تره، جعفری، گشنیز

روغن : به مقدار لازم

زردچوبه : یک قاشق چای خوری

پیازداغ : ۵ قاشق سوپ خوری

سماق : یک دوم پیمانه

گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم

پیاز رنده شده : یک عدد متوسط

نمک و فلفل : به میزان لازم

نعناع داغ : ۳ قاشق سوپ خوری

روش تهیه آش سماق برای سفره افطار ماه رمضان :

برنج را با مقداری آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد.

سپس سبزی را اضافه کنید تا ۱۵ دقیقه بپزد.

دو قاشق سوپ خوری روغن را در تابه مناسبی بریزید، زردچوبه و پیازداغ را به آن بیفزایید و روی حرارت متوسط تفت دهید.

سپس آن را درون آش بریزید.

سماق را در آب خیس کنید و کنار بگذارید (می توانید برای ۵تا ۱۰ دقیقه سماق را بجوشانید و سپس آب آن را صاف کنید).

گوشت، پیاز رنده شده ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و به شکل کوفته قلقلی در بیاورید و در کمی روغن تفت دهید.

کوفته ها،نمک، فلفل، نعناع داغ و آب سماق صاف کرده را نیز به آش بیفزایید و مخلوط کنید. حال بگذارید آش جا بیفتد.

آن را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید و با نعناع داغ، پیاز داغ و سماق تزئین کنید.