چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

مارمالاد آلبالو | طرز تهیه مارمالاد آلبالوی وانیلی


موادلازم مارمالاد آلبالوی وانیلی


آلبالو     2 کیلوگرم
شکر      17پیمانه (2500 گرم)
ژلاتین     4 تا 5 ورق (معادل 8تا 10 گرم)
وانیل شکری     ½ قاشق چایخوری


مارمالاد آلبالو | طرز تهیه مارمالاد آلبالوی وانیلی


طرز تهیه مارمالاد آلبالوی وانیلی



    دم آلبالو ها را بگیرید. آن ها را بشوئید و دان کنید. سپس آلبالو ها را در ظرفی لعابی بریزید و شکر را لابلای آن ریخته به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا آب بیندازد. سپس آب آن را جدا کنید و بجوشانید.
    پس از اینکه آب آلبالو تقریباً نصف شد آن را به آلبالو بیفزایید. ظرف آلبالو را روی حرارت قرار دهید تا 15 دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید. کمی که خنک شد آن را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید. سپس دوباره آن را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. در این زمان ژلاتین را به مدت دو دقیقه در آب سرد خیس کنید. از آب بیرون آورید و به همراه وانیل به آلبالو بیفزایید. پس از یک دقیقه از روی حرارت بردارید تا خنک شود و در شیشه استرلیزه بریزید.


مارمالاد آلبالو | طرز تهیه مارمالاد آلبالوی وانیلی

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد آلبالو

مارمالاد آلبالو جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مارمالاد آلبالو را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

مارمالاد آلبالو ، طرز تهیه مارمالاد آلبالوی وانیلی