پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مارمالاد آلبالو | طرز تهیه مارمالاد آلبالوی وانیلی
آلبالو 2 کیلوگرم
شکر 17پیمانه (2500 گرم)
ژلاتین 4 تا 5 ورق (معادل 8تا 10 گرم)
وانیل شکری ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه مارمالاد آلبالوی وانیلی
دم آلبالو ها را بگیرید. آن ها را بشوئید و دان کنید. سپس آلبالو ها را در ظرفی لعابی بریزید و شکر را لابلای آن ریخته به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا آب بیندازد. سپس آب آن را جدا کنید و بجوشانید.
پس از اینکه آب آلبالو تقریباً نصف شد آن را به آلبالو بیفزایید. ظرف آلبالو را روی حرارت قرار دهید تا 15 دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید. کمی که خنک شد آن را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید. سپس دوباره آن را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. در این زمان ژلاتین را به مدت دو دقیقه در آب سرد خیس کنید. از آب بیرون آورید و به همراه وانیل به آلبالو بیفزایید. پس از یک دقیقه از روی حرارت بردارید تا خنک شود و در شیشه استرلیزه بریزید.
مارمالاد آلبالو جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مارمالاد آلبالو را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست