یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا
دلمه کلم
گوشت بدون استخوان : ۵۰۰ گرم
نان سفید : ۱۰۰ گرم
روغن : قدری
پیاز : قدری
زرده تخم مرغ : ۴ عدد
فلفل : قدری
نمک : قدری
برگ کلم را جدا کرده و یکجوش بآن داده حاضر بگذارید. سپس گوشت و پیاز را چرخ نموده و آن را سرخ کرده نان روغنی را بکوبید و قیمه و پیاز سرخ شده را با آن مخلوط بنمائید.
سپس چهار زرده تخم مرغ و نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه کرده آن را در برگ کلم پیچیده در روغن سرخ نموده در کماجدان بچینید تا بپزد. آب غوره با کمی شکر بر خوشمزگی دلمه خواهد افزود.
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 دولت چهاردهم رئیس جمهور
قتل تهران شهرداری تهران هواشناسی سرقت آلودگی هوا پلیس راهور پلیس سازمان هواشناسی سلامت آموزش و پرورش محیط زیست
روسیه خودرو بانک مرکزی قیمت دلار قیمت طلا بورس قیمت خودرو حقوق بازنشستگان دلار دولت سیزدهم واردات خودرو بازار خودرو
ماه محرم سینمای ایران سریال رامبد جوان هنرمندان تلویزیون الناز شاکردوست بازیگر سینما
کنکور ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی آمریکا غزه جنگ غزه جو بایدن فلسطین انگلیس چین دونالد ترامپ حماس ولادیمیر پوتین حزب الله لبنان
فوتبال یورو 2024 استقلال پرسپولیس باشگاه پرسپولیس تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند ترکیه لیگ برتر کریستیانو رونالدو خوان کارلوس گاریدو
هوش مصنوعی سرطان فناوری سامسونگ ناسا نخبگان ایلان ماسک امنیت سایبری آیفون
کاهش وزن دیابت فشار خون