پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

سالاد خیار اندونزی


سالاد خیار اندونزی

سالاد خیار اندونزی یکی از صدها مدل سالادی است که می توانید در روزهای گرم تابستانی از خوردن آن لذت ببرید. سالاد خیار اندونزی به دلیل ترکیب غذایی فوق العاده ای که دارد دارای یک طعم خاص و ویژه ای است.

مواد لازم برای درست کردن سالاد خیار اندونزی :

۱ خیار، پوست کنده و قطعه قطعه

۱ قاشق غذاخوری پیاز قرمز، کمی درشت تر خرد شده

۱ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید

۱/۲ قاشق چایخوری شکر

فلفل قرمز خرد شده به میزان دلخواه

نمک دریا و فلفل سیاه برای طعم و مزه

طرز تهیه سالاد خیار اندونزی :

خیار قطعه قطعه، پیاز قرمز و گشنیز را در یک ظرف ترکیب کنید.

سپس سرکه سفید، شکر، فلفل قرمز خرد شده به همراه دانه های فلفل، و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط تا به خوبی ترکیب شود.

روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت حداقل ۳۰ دقیقه قبل از مصرف قرار می دهیم.