سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

ترشی میوه


ترشی میوه

● مواد لازم:
▪ سیب درختی =نیم کیلو
▪ گوجه فرنگی =یک کیلو
▪ به=نیم کیلو
▪ بادمجان=یک کیلو
▪ گلابی =نیم کیلو
▪ سیر =۲۵۰گرم
▪ هویج فرنگی =نیم کیلو
▪ نعناع=۲۵۰گرم
▪ خیار =۱کیلو
▪ فلفل تند=۱۰۰گرم
▪ …

مواد لازم:

سیب درختی =نیم کیلو

گوجه فرنگی =یک کیلو

به=نیم کیلو

بادمجان=یک کیلو

گلابی =نیم کیلو

سیر =۲۵۰گرم

هویج فرنگی =نیم کیلو

نعناع=۲۵۰گرم

خیار =۱کیلو

فلفل تند=۱۰۰گرم

ادویه ترشی=شامل زیره سیاه ، زیره سبز، گلپر، تخم گشنیز، تخم شوید، اجغو،تخم رازیانه ،سیاه دانه

سرکه=به مقدار لازم

نمک =نصف قاشق غذاخوری

زعفران ساییده =نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

بادمجانها راتکه کرده( با پوست) درون سرکه بجوشانید و پس از سرد شدن چرخ کنید بقیه مواد را نیز شسته و خشک و چرخ کنید و پس ازمخلوط کردن بابادمجانها سرکه و نمک وادویه ترشی وزعفران را به آن اضافه کنید. این ترشی نیاز به زمان برای رسیدن ندارد

به این نکات توجه داشته باشید :

۱) آب میوه ها را بیرون نریزید .

۲) ادویه ترشی را پس از آسیاب کردن به مقدار ۲ قاشق غذاخوری پر اضافه کنید.

( سیاه دانه نباید آسیاب شود)

۳) اجغودراصطلاح محلی به زنیان گفته میشود