سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

نان شکم پر


نان شکم پر

تخم مرغ ها و نمک را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید.

مواد لازم:

آردیک و نیم پیمانه

پیاز متوسط خرد شده ۲عدد

سیب زمینی آب پز و له شده ۲عدد

فلفل سبز ریز خرد شده۲عدد

روغن۲ قاشق غذاخوری

آب یک پیمانه

نمک به میزان کافی

تخم مرغ۳عدد

خرده نان۴قاشق مرباخوری

روغن مایع۳قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

تخم مرغ ها و نمک را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید.

پیاز، فلفل سبز و خرده نان را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

آرد و نمک و روغن را با هم مخلوط کنید و با اضافه کردن آب، خمیر را ورز دهید.

باید خمیر کمی نرم به دست بیاید. خمیر را به حدود ۴ قسمت تقسیم کنید.

هر یک از خمیرها را به اندازه متوسط با وردنه باز کنید.

مقداری از مواد تخم مرغ را وسط خمیر بریزید و با پشت قاشق روی سطح خمیر پهن کنید. مقداری از مواد سیب زمینی نیز وسط نان بریزید، کناره های نان را روی هم قرار دهید به طوری که مواد داخل کاملاً پوشیده شود. کمی دست ها را با آب خیس کنید و روی نان را کمی فشار دهید تا باز نشود.

کمی روغن در ماهیتابه داغ کنید و هر دو طرف نان را کمی سرخ کنید تا طلایی و ترد شود.