سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

نان پنیری


نان پنیری

● مواد لازم
▪ شیر: یک لیوان
▪ تخم مرغ: ۲ عدد (سفیده و زرده را از هم جدا کنید)
▪ روغن مایع: نصف لیوان
▪ شکر: ۴ قاشق غذاخوری
▪ نمک: کمتر از یک قاشق مرباخوری
▪ آرد: حدود ۳ لیوان و نصف
▪ خمیرمایه: …

مواد لازم

شیر:

یک لیوان

تخم مرغ:

۲ عدد (سفیده و زرده را از هم جدا کنید)

روغن مایع:

نصف لیوان

شکر:

۴ قاشق غذاخوری

نمک:

کمتر از یک قاشق مرباخوری

آرد:

حدود ۳ لیوان و نصف

خمیرمایه:

۲ قاشق مرباخوری

مواد لایه نان:

پنیر فتای خرد شده:

یک لیوان

جعفری خرد شده:

۴ قاشق غذاخوری

مواد روی نان:

کنجد سیاه:

یک سوم لیوان

طرز تهیه:

پنیر فتا و جعفری را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۲ قاشق غذاخوری شکر و خمیرمایه را به شیر ولرم اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در مکان گرم قرار دهید تا ور بیاید.

به مایه ور آمده، ۲ عدد سفیده تخم مرغ، ۲ قاشق غذاخوری شکر باقی مانده، روغن و نمک اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس آرد را به تدریج به مایه اضافه کنید تا خمیر به دست بیاید.

خمیر را به دست آمده را در مکان گرم قرار دهید تا خوب ور بیاید.

گلوله های خمیر را به اندازه توپ روی کف دست کمی پهن کنید و یک قاشق مرباخوری مواد پنیر به آن اضافه کنید و کناره های آن را ببندید. بقیه خمیر ر ا نیز به همین صورت آماده کنید.

زرده تخم مرغ زده شده را با استفاده از برس روی خمیر آماده شده بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید.

خمیر را در فر که از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم شده به مدت ۲۰ دقیقه تا زمانی که کمی طلایی شود، قرار دهید.