چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سالاد لبنانی


سالاد لبنانی

بلغور را ۲۰ دقیقه در آب جوش بریزید و سپس آبکش کنید.

مواد لازم:

بلغور گندم: یک پیمانه

خیار ریز خرد شده: یک عدد

برگ های نعناع ریز خرد شده: یک چهارم پیمانه

آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری

جعفری ریز خرد شده: نصف پیمانه

نمک: به اندازه کافی

گوجه فرنگی ریز خرد شده: یک عدد

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

فلفل: به اندازه کافی

طرز تهیه:

بلغور را ۲۰ دقیقه در آب جوش بریزید و سپس آبکش کنید.

بلغور، خیار، نعناع، گوجه فرنگی، جعفری، نمک، فلفل و روغن زیتون را با هم مخلوط و سرو کنید.



همچنین مشاهده کنید