سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

صبحانه تست با تخم مرغ در فر


صبحانه تست با تخم مرغ در فر

● مواد لازم:
▪ نان تست:۲ عدد
▪ تخم مرغ:۱ عدد
▪ پنیر چدار ورقه ای:۱ عدد
▪ کره:۲۵ گرم
▪ جعفری خشکر ریز شده:کمی
▪ نمک و فلفل:به مقدار لازم
● طرز تهیه
وسط یکی از نان های تست را به صورت مربع …

مواد لازم:

نان تست:

۲ عدد

تخم مرغ:

۱ عدد

پنیر چدار ورقه ای:

۱ عدد

کره:

۲۵ گرم

جعفری خشکر ریز شده:

کمی

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

طرز تهیه

وسط یکی از نان های تست را به صورت مربع شکل به اندازه پنیر ورقه ای برش دهید. نان تستی که وسط آن را به صورت مربع شکل خالی کرده اید را روی نان تست سالم قرار دهید. کره را ذوب کرده روی نان تست بکشید. وسط نان تست که به شکل مربع فرو رفتگی دارد پنیر ورقه ای گذاشته و روی پنیر تخم مرغ خامی را بشکنید. نان تست را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا تخم مرغ پخته شود.(دقت شود که نان را فقط با حرارت بالا بپزید) نان تست را از فر خارج کرده به آن نمک و فلفل زده و روی آن کمی جعفری خشک ریز شده بپاشید.

نکته: می توانید تخم مرغ را به جای اینکه به صورت نیمرو بپزید، قبل از ریختن روی پنیر کمی با چنگال بزنید و سپس روی پنیر بریزید.