دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

بُرش چغندر


بُرش چغندر

یک عدد کلم کوچک را ریز خرد کنید تا چهار پیمانه از آن به دست بیاید.

مواد لازم

نصف یک عدد پیاز

۴ حبه سیر

دو ساقه کرفس

نصف یک عدد کلم کوچک (سفید یا قرمز)

یک عدد سیب زمینی بزرگ

یک تا دو عدد هویچ

۲ تا ۳ عدد چغندر

دو عدد سینه مرغ

۱.۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

نمک

۳ تا ۴ پیمانه آب مرغ

دو قاشق چایخوری شوید خشک شده

دو قاشق غذاخوری سرکه سیب

آب یک عدد لیموترش

خامه ترش (برای تزئین)

روش تهیه

۱. پیازها را پوست بگیرید و خلالی کنید.

۲. سیر و کرفس را نیز ریز خرد کنید.

۳. یک عدد کلم کوچک را ریز خرد کنید تا چهار پیمانه از آن به دست بیاید.

۴. سیب زمینی را نیز خلالی و نازک خرد کنید.

۵. هویج ها را نیز همچون سیب زمینی ها ریز و خلالی کنید.

۶. در این مرحله نوبت به چغندرها می رسد، آنها را نیز همچون هویچ و سیب زمینی باریک و خلالی خرد کنید.

۷. در این مرحله همه سبزیجات شما آماده هستند.

۸. در این مرحله، روغن زیتون را در قابلمه بزرگی داغ کنید.

۹. پیازها را داخل آن بریزد و حدود دو تا ۳ دقیقه تفت دهید تا سبک شوند.

۱۰. در مرحله بعد، سیر و کرفس را اضافه کنید و دو تا سه دقیقه تفت دهید.

۱۱. سبزیجات آماده شده، همچون چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۱۲. در این مرحله به مواد نمک و فلفل اضافه کنید.

۱۳. آب مرغ را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با شعله ملایم، نیم جوش باشند.

۱۴. در این فاصله، سینه های مرغ را نمک و فلفل بزنید. در یک تابه متوسط کمی روغن زیتون بریزید و حدود ۱۵ دقیقه آنها را بپزید.

۱۵. سپس با کمک چنگال، مرغ ها را ریش‌ریش کنید و داخل قابلمه بریزید.

۱۶. در این مرحله، شوید خشک، آب لیموترش و سرکه سیب را به سبزیجات داخل قابلمه اضافه کنید. در صورت نیاز، نمک و فلفل اضافه کنید.

۱۷. سوپ را گرم با خامه ترش سرو کنید.