دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

خورش مرغ و آلو


خورش مرغ و آلو

● مواد لازم:
پیاز متوسط: ۲ عدد،
مرغ: ۵۰۰ گرم،
هویج: ۴ عدد،‌
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری‌‌،
شکر: یک قاشق غذاخوری،
آلو: ۱۰۰ گرم،
نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و روغن سرخ‌کردنی: به …

مواد لازم:

پیاز متوسط: ۲ عدد،

مرغ: ۵۰۰ گرم،

هویج: ۴ عدد،‌

رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری‌‌،

شکر: یک قاشق غذاخوری،

آلو: ۱۰۰ گرم،

نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و روغن سرخ‌کردنی: به میزان لازم.

طرز تهیه:

پیازها را نگینی خردکرده و در روغن سرخ کنید. مرغ را هم خرد کنید و آن را همراه با کمی زعفران سرخ کنید. سپس مرغ را با پیاز سرخ شده مخلوط کنید. حالا رب گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک، فلفل، زردچوبه، شکر و آلو را اضافه کنید و بگذارید غذا با مقداری آب بپزد تا مرغ نیم‌پز شود. در این مرحله هویج‌ها را خلالی خرد کنید و جداگانه تفت دهید. سپس هویج‌های سرخ شده را به خورش اضافه کنید و بگذارید خورش کاملا بپزد و جا بیفتد.