سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

فریتاتای سبزی


فریتاتای سبزی

● مواد لازم:
▪ روغن زیتون: یک قاشق مرباخوری
▪ سیر رنده شده: یک حبه
▪ قارچ تازه نازک برش زده: ۴عدد
▪ برگ های ریز اسفناج: یک مشت
▪ نخود فرنگی: یک مشت
▪ تخم مرغ درشت: ۳عدد
▪ شیر، آب مرغ یا …

مواد لازم:

روغن زیتون:

یک قاشق مرباخوری

سیر رنده شده:

یک حبه

قارچ تازه نازک برش زده:

۴عدد

برگ های ریز اسفناج:

یک مشت

نخود فرنگی:

یک مشت

تخم مرغ درشت:

۳عدد

شیر، آب مرغ یا آب:

۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:

به میزان کافی

سبزیجات تازه مانند ریحان، آویشن یا مرزنگوش:

به مقدار لازم

گوجه فرنگی نازک برش زده:

یک عدد

پنیر پارمیزان رنده شده:

نصف پیمانه

طرز تهیه:

گریل را روشن کنید. روغن را در ماهیتابه ای داغ کرده و سیر را در آن کمی تفت دهید. برش های قارچ را اضافه کنید و ۵دقیقه تفت دهید. در این مرحله اسفناج را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

نخود سبز آماده را به آن اضافه کرده و اجاق را خاموش کنید. در کاسه ای، تخم مرغ و شیر را هم بزنید. نمک و فلفل و سبزیجات را به آن اضافه کنید و سپس مواد حاوی نخود سبز را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. در ماهیتابه ای که کمی چرب کرده اید مواد را بریزید و بگذارید خود را بگیرد. سپس برش های گوجه فرنگی، پنیر پارمیزان، نمک و فلفل روی آن بپاشید و چند دقیقه در فر قرار دهید تا پف کند و طلایی شود.