دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
اصول آماده کردن حبوبات
حبو بات را چند روزی در جای نه چندان گرم خیس کنید و مرتب آب آنرا عوض کنید . بعد آب آنرا کاملا خالی کرده و در کیسه یا ظرفی داخل فریزر نگداری کنید . با این روش تهیه و پختن...
آماده کردن حبوبات
اگر همیشه حبوبات را به صورت خیس کرده در فریزر داشته باشید وقت زیادی برای پختن نمی برند و خوب میپزند و لعاب دار میشوند . حبوبات را چند روزی در جای نه چندان گرم خیس کنید و مرتب آب آنرا عوض کنید . بعد آب آنرا کاملا خالی کرده و در کیسه یا ظرفی داخل فریزر نگداری کنید .
با این روش تهیه و پختن آش و قورمه سبزی و حتی عدسی و لوبیا گرم بسیار آسان و سریع خواهد بود ( البته اگر مواد دیگرتان هم آماده باشد ) و غذای شما بسیار خوشمزه و لعابدار خواهد شد و هیچگاه نیاز به اضافه کردن آرد به خورش یا خوراک یا آش نخواهید داشت .
هیچگاه فبل از پختن حبوبات به آنها نمک نزنید چون دیر پز میشوند.
بخاطر داشته باشید :
یکی از دلایل جا نیافتادن آش ها یا خورش ها خوب نپختن حبوبات آن است . اگر با این روش حبوبات را آماده و نگهداری کنید کمتر به ناراحتی گوارشی دچار میشوید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس مجلس شورای اسلامی حجاب صادق زیباکلام دولت انتخابات انتخابات مجلس مجلس دوازدهم انتخابات مجلس دوازدهم
تهران هواشناسی قوه قضاییه شهرداری تهران بارش باران حج تمتع قتل سیل سازمان هواشناسی پلیس سلامت زلزله
خودرو سایپا قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو مسکن بانک مرکزی بورس گاز حقوق بازنشستگان ایران خودرو
نمایشگاه کتاب کتاب عربستان نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون دفاع مقدس سینمای ایران تئاتر نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رضا عطاران سریال سینما
وزارت علوم دانشگاه تهران
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه حماس روسیه آمریکا افغانستان نوار غزه اوکراین سازمان ملل
استقلال فوتبال فولاد خوزستان پرسپولیس مهدی طارمی لیگ برتر رئال مادرید بازی فولاد لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری شفق قطبی تبلیغات ایلان ماسک نوآوری ناسا
خواب آلزایمر کودک رژیم غذایی ویتامین شیر تجهیزات پزشکی فشار خون درمان ناباروری