یکشنبه, ۲۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 16 March, 2025
مجله ویستا

پروتئین درسنگدان و جگر مرغ


پروتئین درسنگدان و جگر مرغ

سنگدان و جگر مرغ حاوی مقادیر بالایی از پروتئین هستند.
اساسا یکی از خصوصیات گوشت های احشایی مثل سنگدان و جگر این است که دارای پروتئین هستند و می توان از آنها به عنوان منابع تأمین …

سنگدان و جگر مرغ حاوی مقادیر بالایی از پروتئین هستند.

اساسا یکی از خصوصیات گوشت های احشایی مثل سنگدان و جگر این است که دارای پروتئین هستند و می توان از آنها به عنوان منابع تأمین کننده این ماده غذایی مهم استفاده کرد.

جگرمرغ علاوه بر این که دارای حجم بالایی از پروتئین است، همچنین در روند خون سازی نقش مهمی ایفا می کند.

سنگدان مرغ هم حاوی مقادیر بالایی از پروتئین است و ازسوی دیگر دارای آنزیم هایی است که سنگهای کلیوی را می شکند و در واقع از خواص درمانی برخوردار است.البته اگر در پرورش مرغ ها از مواد هورمونی استفاده شود نه تنها مصرف جگر سودی ندارد بلکه بسیار مضر هم خواهدبود.