چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
خورش به
ممكن است خورش «به»، به خوشمزگی قیمه و قرمه نباشد اما دست كمی از آن ها ندارد.
اكنون فصل آمدن «به» به بازار است. كدبانوی منزل با مصرف وقت یك ساعته می تواند خورش خوش عطر «به» را برای شام امشب و یا ناهار فردا تدارك ببیند.
● مواد لازم:
گوشت:
۳۰۰ گرم
به:
۲ عدد بزرگ،
پیاز سرخ كرده:
۲ قاشق غذاخوری
روغن:
۱۰۰ گرم
آبلیمو:
نصف استكان
شكر:
یك قاشق مرباخوری
زعفران ساییده یا
رب گوجه فرنگی:
نصف قاشق غذاخوری
نمك و فلفل:
به مقدار دلخواه و كافی و استاندارد!
شیوه پخت:
گوشت تكه تكه شده را با پیاز سرخ كرده و ۳ لیوان آب می گذاریم با حرارت بپزد. آن گاه پوست به را گرفته و چهار قاچ می كنیم و تخم های آن را جدا كرده و پره پره می كنیم. به ها را كمی سرخ می كنیم و داخل گوشت می ریزیم. اكنون نوبت افزودن شكر و آبلیمو و زعفران و نمك و فلفل رسیده است. حال حرارت را كمتر می كنیم و اجازه می دهیم تا خورش به جا بیفتد. این غذا اصلیتش ایرانی است.
ما ایرانیان خورش را قاتق نان و پلو می كنیم. شما هم دست به كار شوید و در همین مدت یك ساعته، برنج را دم بیندازید!
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم قوه قضائیه خلیج فارس لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان دولت حجاب مجلس یازدهم
تهران قوه قضاییه پلیس سیل آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی سلامت شورای شهر تهران دستگیری سازمان هواشناسی قتل
خودرو بانک مرکزی ایران خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا سایپا دلار بازار خودرو مالیات تورم ارز
تلویزیون سریال پایتخت سینمای ایران سینما دفاع مقدس رسانه موسیقی تئاتر فیلم رسانه ملی کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر رئال مادرید فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی ناسا اپل تسلا تبلیغات فناوری پهپاد همراه اول گوگل آیفون
داروخانه مسمومیت دیابت خواب کاهش وزن طول عمر سلامت روان بارداری آلزایمر