چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

خورش به


ممكن است خورش «به»، به خوشمزگی قیمه و قرمه نباشد اما دست كمی از آن ها ندارد.
اكنون فصل آمدن «به» به بازار است. كدبانوی منزل با مصرف وقت یك ساعته می تواند خورش خوش عطر «به» را برای شام …

ممكن است خورش «به»، به خوشمزگی قیمه و قرمه نباشد اما دست كمی از آن ها ندارد.

اكنون فصل آمدن «به» به بازار است. كدبانوی منزل با مصرف وقت یك ساعته می تواند خورش خوش عطر «به» را برای شام امشب و یا ناهار فردا تدارك ببیند.

‌● مواد لازم:

گوشت:

۳۰۰ گرم

به:

۲ عدد بزرگ،

پیاز سرخ كرده:

۲ قاشق غذاخوری

روغن:

۱۰۰ گرم

آبلیمو:

نصف استكان

شكر:

یك قاشق مرباخوری

زعفران ساییده یا

رب گوجه فرنگی:

نصف قاشق غذاخوری

نمك و فلفل:

به مقدار دلخواه و كافی و استاندارد!

شیوه پخت:

گوشت تكه تكه شده را با پیاز سرخ كرده و ۳ لیوان آب می گذاریم با حرارت بپزد. آن گاه پوست به را گرفته و چهار قاچ می كنیم و تخم های آن را جدا كرده و پره پره می كنیم. به ها را كمی سرخ می كنیم و داخل گوشت می ریزیم. اكنون نوبت افزودن شكر و آبلیمو و زعفران و نمك و فلفل رسیده است. حال حرارت را كمتر می كنیم و اجازه می دهیم تا خورش به جا بیفتد. این غذا اصلیتش ایرانی است.

ما ایرانیان خورش را قاتق نان و پلو می كنیم. شما هم دست به كار شوید و در همین مدت یك ساعته، برنج را دم بیندازید!



همچنین مشاهده کنید