پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا
سالاد ذرت و برنج
تعداد: ۱۰ تا ۱۲ نفر
زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
زمان خنک شدن: یک ساعت
زمان پخت: ۳ دقیقه
مواد لازم
۴ خوشه بلال تازه
یک و نیم پیمانه برنج پخته و سرد شده
۴۵۰ گرم گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده
یک عدد پیاز قرمز کوچک، خلالی برش دهید
یک عدد فلفل چیلی
دو قاشق غذاخوری سرکه برنج
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
کمی سس سالاد
طرز تهیه
۱. دانه های ذرت را با چاقو جدا کنید و آنها را بشویید. درون آب و نمک آنها را حدود سه دقیقه بپزید. آبکش کنید و کناری بگذارید تا سرد شوند.
۲. برنج پخته شده، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید. آنها را روی ذرت داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید.
۳. سرکه و روغن زیتون را اضافه کنید. سپس، نمک و فلفل بزنید تا طعم بگیرند. سپس سرو کنید.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران ترامپ دولت چهاردهم محمدجواد ظریف پزشکیان دولت سیزدهم دولت علی باقری رئیس جمهور انتخابات رهبر انقلاب
هواشناسی پلیس سلامت تهران تب دنگی شهرداری تهران قتل پشه آئدس تعطیلی ادارات تیراندازی زلزله عزاداری محرم
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار واردات خودرو خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان مالیات اربعین بازنشستگان سایپا دلار
کربلا تلویزیون سینما فرهاد مشیری امام حسین (ع) سینمای ایران دفاع مقدس فیلم صداوسیما لیلی رشیدی وزارت ارشاد
آزمون سراسری ماه محصولات کشاورزی فناوری
دونالد ترامپ آمریکا جو بایدن رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین روسیه جنگ غزه ترور ترامپ عراق طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور علیرضا بیرانوند سپاهان رئال مادرید باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی نقل و انتقالات لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر
سرعت اینترنت اینترنت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اپل ناسا شیائومی ربات
دیابت کاهش وزن آلزایمر گرمازدگی لاغری نوشابه افسردگی صبحانه خیار