دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

کیک یزدی لیمو و ماست چکیده


کیک یزدی لیمو و ماست چکیده

فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

مواد لازم:

آرد: ۳ پیمانه

بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری

جوش شیرین: نصف قاشق مرباخوری

روغن گیاهی: یک فنجان

شکر: یک و نیم پیمانه

تخم مرغ: ۲عدد

ماست چکیده: یک پیمانه

پوست لیمو: یک عدد

آب لیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری

نمک: یک هشتم قاشق مرباخوری

میوه توتی (هر نوع): ۲ پیمانه

مواد روی کیک:

کره سرد: ۵ قاشق غذاخوری

آرد: یک پیمانه

شکر: نصف پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

قالب های مافین را با کاغذهای مخصوص آن آماده کنید.

در یک کاسه متوسط، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

شکر، روغن و تخم مرغ ها را با سرعت متوسط با همزن برقی هم بزنید تا یک دست شود. ماست، پوست لیمو و آب لیمو را اضافه کنید و مواد را کاملاً هم بزنید.

در حالی که همزن برقی روی دور پایین است، مخلوط آرد را به آرامی به مخلوط ماست اضافه کنید و به آرامی میوه را نیز بیفزایید.

هر قالب را تا دو سوم با مایه پر کنید.

مواد رویه کیک را با هم مخلوط کنید و روی کیک بریزید وبه مدت ۲۷دقیقه در فر قرار دهید.