شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
خورشت آلو اسفناج
مواد لازم:
روغن مایع= ۱۰۰ گرم
پیاز= یک عدد (۱۵۰ گرم)
گوشت گوسفند:
۴۰۰ گرم
زردچوبه= ۱ قاشق چایخوری
فلفل= نصف قاشق چایخوری
چاشنی خورشت مگی= یک بسته
آب= یک لیتر
آلو=۲۵۰ گرم
اسفناج= ۵/۱ کیلوگرم
نمک= نصف قاشق چایخوری
زعفران= نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱) روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲ ) گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.
۳) زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.
۴) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
۵ ) آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.
۶ ) آلو را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید.
۷ ) اسفناج را شسته و به قطعات بسیار ریز خرد کرده و جداگانه تفت دهید.
۸ ) اسفناج و آلو را به گوشت اضافه کنید.
۹) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
۱۰) زعفران را اضافه کنید.
۱۱) اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.
http://gourmand.blogfa.com/cat-۳۲.aspx
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت سیستان و بلوچستان انتخابات دانشگاه تهران مجلس شورای اسلامی عراق چین دولت سیزدهم مجلس روز معلم رهبر انقلاب معلمان
سیل ایران هواشناسی آتش سوزی سازمان هواشناسی باران هلال احمر یسنا اصفهان شهرداری تهران معلم پلیس
ترکیه قیمت خودرو خودرو تورم قیمت طلا سهام عدالت قیمت دلار بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو مسکن
مهران غفوریان ساواک تلویزیون سریال صداوسیما موسیقی مسعود اسکویی سینمای ایران رضا عطاران
موبایل
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر سپاهان باشگاه استقلال علی خطیر باشگاه پرسپولیس بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی آیفون خودروهای وارداتی ناسا گوگل تلفن همراه مدیران خودرو صاعقه
کبد چرب دیابت فشار خون طول عمر