شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

خورشت آلو اسفناج


خورشت آلو اسفناج

● مواد لازم:
▪ روغن مایع= ۱۰۰ گرم
▪ پیاز= یک عدد (۱۵۰ گرم)
▪ گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
▪ زردچوبه= ۱ قاشق چایخوری
▪ فلفل= نصف قاشق چایخوری
▪ چاشنی خورشت مگی= یک بسته
▪ آب= یک لیتر
▪ آلو=۲۵۰ گرم …

مواد لازم:

روغن مایع= ۱۰۰ گرم

پیاز= یک عدد (۱۵۰ گرم)

گوشت گوسفند:

۴۰۰ گرم

زردچوبه= ۱ قاشق چایخوری

فلفل= نصف قاشق چایخوری

چاشنی خورشت مگی= یک بسته

آب= یک لیتر

آلو=۲۵۰ گرم

اسفناج= ۵/۱ کیلوگرم

نمک= نصف قاشق چایخوری

زعفران= نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

۱) روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

۲ ) گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.

۳) زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.

۴) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.

۵ ) آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.

۶ ) آلو را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید.

۷ ) اسفناج را شسته و به قطعات بسیار ریز خرد کرده و جداگانه تفت دهید.

۸ ) اسفناج و آلو را به گوشت اضافه کنید.

۹) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

۱۰) زعفران را اضافه کنید.

۱۱) اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.

http://gourmand.blogfa.com/cat-۳۲.aspx