چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا
نکاتی در خصوص تهیه کیک و تزئین آن
![نکاتی در خصوص تهیه کیک و تزئین آن](/web/imgs/16/11/rsdll1.jpeg)
قبل از اینکه شروع به پخت و تزئین هر کیکی بکنیم ، چند نکته مهم و در عین حال ساده را باید در نظر داشته باشیم.
۱) همیشه دستور کیک یا شیرینی را که تصمیم داریم بپزیم، از اول تا اخر کاملا می خوانیم تا مطمئن شویم که تمام مواد لازم را در اختیار داریم.
۲) هیچ گاه سعی نکنیم که مواد دیگری را جایگزین بعضی از مواد بکنیم.
۳) تمام مواد را یک ساعت قبل از پخت، در آشپزخانه بگذارید تا همه مواد ، هم دما شوند.
۴) مواد را به دقت وزن کنید.
۵) حدود یک ربع قبل از پخت، فر را روشن کنید.
۶) هیچ گاه در فر را قبل از اینکه سه چهارم زمان پخت سپری شده باشد، باز نکنید چون پف کیک می خوابد.
۷) یک کیک، وقتی کاملا پخته است که به اندازه کافی پف کرده، روی آن طلایی شده و کیک تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.
http://fatafeat.blogfa.com/۸۶۰۶۳.aspx
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی مجلس شورای اسلامی
قتل سلامت عربستان تهران وزارت بهداشت هواشناسی خانواده قوه قضاییه آموزش و پرورش شهرداری تهران سازمان هواشناسی حوادث
اقتصاد ایران قیمت دلار خودرو دولت سیزدهم قیمت طلا بازار خودرو قیمت خودرو بازار سرمایه دلار قیمت سکه حقوق بازنشستگان بورس
سینمای ایران تخت جمشید سارا بهرامی تلویزیون علیرضا قربانی سینما رسانه ملی کنسرت دفاع مقدس
دانش بنیان مغز وزیر علوم
رژیم صهیونیستی ترکیه جنگ غزه غزه اسرائیل آمریکا فلسطین روسیه فرانسه جو بایدن دونالد ترامپ چین
یورو 2024 فوتبال استقلال پرسپولیس کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال جام ملت های اروپا باشگاه پرسپولیس لیگ برتر نقل و انتقالات لیگ برتر ایران سپاهان
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ سامسونگ اینستاگرام اپل فیبرنوری موبایل ربات ایرانسل
تغذیه میوه کاهش وزن سیب زمینی دیابت ویتامین تب دانگ