چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

تهیه جوانه‌های خانگی در ۵ مرحله


تهیه جوانه‌های خانگی در ۵ مرحله

تهیه جوانه غلات و حبوبات در خانه کار ساده‌ای است...

تهیه جوانه غلات و حبوبات در خانه کار ساده‌ای است...

کافی است قدم به قدم این مراحل را انجام دهید. البته برای آنکه جوانه‌هایتان باکیفیت باشند از آب معدنی یا آب تصفیه شده استفاده کنید و دمای محیط را متعادل (۲۱ تا ۲۵ سانتی‌گراد) نگه دارید. دانه‌ها را نیز از فروشگاه‌های معتبر بخرید.

۱. ابتدا دانه‌ها را داخل یک بطری بریزید. دانه‌های غلات را به مدت ۶ ساعت و دانه‌های حبوبات را به مدت ۲۴ ساعت در آب معدنی بخیسانید.

۲. آب اضافی را خارج کنید و در ظرف را با پارچه تنظیف بپوشانید و در آن را با کش محکم کنید.

۳. ظرف را برگردانید به شکلی که دانه‌ها در دیواره ظرف قرار بگیرند.

۴. ۲ بار در روز ظرف را برگردانید و از روی پارچه تنظیف به دانه‌ها آب دهید. ظرف را تکان دهید تا تمام دانه‌ها خیس شود. بعد اضافه آب را خالی کنید و بطری را مجددا برعکس کنید.

۵. پس از آنکه دانه‌ها جوانه زدند برای آخرین بار به آنها آب دهید سپس جوانه‌ها را از ظرف خارج کنید و در یخچال بگذارید. بهتر است جوانه‌ها را در ظرفی قرار دهید که زیر و رویشان با کاغذی که قابلیت جذب رطوبت دارد، پوشانده شده باشد.