دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

لازانیای پنیر و اسفناج


لازانیای پنیر و اسفناج

ابتدا لازانیا را طبق دستورالعمل مربوط به آن پخته و آبکش نمایید.
قارچ را کاملا شسته و سپس اسلایس نمایید و در کمی روغن و آبلیمو تفت دهید.

مواد لازم

لازانیا: یک بسته

قارچ اسلایس پخته: یک دوم پیمانه

سس پستو: ۲ قاشق سوپ خوری

اسفناج پخته شده: یک دوم پیمانه

ذرت پخته شده: یک دوم پیمانه

پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه

نخودسبز پخته شده: یک دوم پیمانه

پنیر ورقه‌ای: ۵ عدد

هویج پخته شده: یک دوم پیمانه

اورگانو، پاپریکا، پودرسیر: به مقدار لازم

روش تهیه:

۱. ابتدا لازانیا را طبق دستورالعمل مربوط به آن پخته و آبکش نمایید.

۲. قارچ را کاملا شسته و سپس اسلایس نمایید و در کمی روغن و آبلیمو تفت دهید.

۳. ورقه‌های لازانیای پخته شده را با کمی سس پستو آغشته نمایید تا طعم دار شوند و سپس آن را در ظرف موردنظر بچینید.

۴. سپس روی آن را با یک لایه پنیر ورقه‌ای پوشش دهید. لایه اول شامل مواد ذرت و نخود و هویج پخته است آن را ریخته و کمی فشرده نمایید و روی کار را پنیر پیتزا بریزید.

۵. سپس مجددا از ورقه‌های لازانیا آغشته به سس پستو بگذارید. مجددا یک لایه پنیر ورقه‌ای قرار دهید و روی کار را با اسفناج پخته شده بدون آب بپوشانید.

۶. کمی پنیر پیتزا پاشیده و قارچ‌های ورقه‌ای را بگذارید و روی آن را با پنیر بپوشانید. روی کار را مجددا یک لایه ورق لازانیا گذاشته و سپس در فر ۱۸۰ درجه برای مدت تنها ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شوند.

نکته: این لازانیا به علت نداشتن سس‌های اضافی بر پخت و همچنین بافت بسیار ساده و سبزیجاتی آن یک وعده شام بسیار سریع و سبک است.