دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
روشهای سالم سازی میوهها و سبزیها
آلودگی میكروبی سبزیها و میوههایی كه به صورت پخته مصرف میشوند، معمولا" در حین پختن از بین میروند، ولی به طور كلی سبزیها و میوهها چه به صورت پخته و چه به صورت خام باید ضد عفونی شوند.
برای شستشوی مناسب سبزیها به روش زیر عمل كنید:
1-ابتدا باید سبزیها را پاك كرده با آب بشویید تا به خوبی گل و لای و مواد اضافی آن از بین برود.
2-برای از بین بردن تخم انگلها باید ظرف را از آب پر كرد و برای هر لیتر آب (4 لیوان) 3 تا 5 قطره مایع ظرفشویی در ظرف ریخت و با دست هم زد تا كف كند، سپس تمام سبزیها را در كفاب قرار داده و بعد از 5 دقیقه باید سبزیها را از ظرف خارج كرد و با آب سالم شست (سبزی یا میوه را از روی آب جمع كنید. بعد آب ظروف را خالی كرده خوب ظرف را بشویید تا تمام تخم انگلهایی كه ته ظرف جمع شده اند شسته شوند).
3-برای از بین بردن میكروبها، باید سبزیهایی را كه در مرحله قبلی با مایع ظرفشویی شسته شده اند در مایع ضد عفونی كننده ریخت؛ برای این كار باید در یك ظرف با 10 لیتر آب، یك قاشق چایخوری "پركلرین" را حل كرد و سبزیها را به مدت 5 دقیقه در آن ریخت.
4- پس از ضد عفونی شدن باید سبزیها را با آب سالم به خوبی چند بار شست.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست