یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
روشهای سالم سازی میوهها و سبزیها
آلودگی میكروبی سبزیها و میوههایی كه به صورت پخته مصرف میشوند، معمولا" در حین پختن از بین میروند، ولی به طور كلی سبزیها و میوهها چه به صورت پخته و چه به صورت خام باید ضد عفونی شوند.
برای شستشوی مناسب سبزیها به روش زیر عمل كنید:
1-ابتدا باید سبزیها را پاك كرده با آب بشویید تا به خوبی گل و لای و مواد اضافی آن از بین برود.
2-برای از بین بردن تخم انگلها باید ظرف را از آب پر كرد و برای هر لیتر آب (4 لیوان) 3 تا 5 قطره مایع ظرفشویی در ظرف ریخت و با دست هم زد تا كف كند، سپس تمام سبزیها را در كفاب قرار داده و بعد از 5 دقیقه باید سبزیها را از ظرف خارج كرد و با آب سالم شست (سبزی یا میوه را از روی آب جمع كنید. بعد آب ظروف را خالی كرده خوب ظرف را بشویید تا تمام تخم انگلهایی كه ته ظرف جمع شده اند شسته شوند).
3-برای از بین بردن میكروبها، باید سبزیهایی را كه در مرحله قبلی با مایع ظرفشویی شسته شده اند در مایع ضد عفونی كننده ریخت؛ برای این كار باید در یك ظرف با 10 لیتر آب، یك قاشق چایخوری "پركلرین" را حل كرد و سبزیها را به مدت 5 دقیقه در آن ریخت.
4- پس از ضد عفونی شدن باید سبزیها را با آب سالم به خوبی چند بار شست.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم دولت جمهوری اسلامی ایران پاکستان جنگ رئیسی گشت ارشاد امام خمینی
هواشناسی تهران تصادف پلیس شهرداری تهران قتل سیل وزارت بهداشت فضای مجازی کنکور سلامت سازمان هواشناسی
قیمت دلار قیمت خودرو مالیات خودرو بانک مرکزی دلار بازار خودرو قیمت طلا سایپا ارز مسکن ایران خودرو
زنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محمد خزاعی سریال سینمای ایران تلویزیون سریال پایتخت موسیقی سینما فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
کنکور ۱۴۰۳ خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور تیم ملی فوتسال ایران سپاهان بارسلونا
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری گوگل سامسونگ اپل ناسا بنیاد ملی نخبگان آیفون
دندانپزشکی خواب بارداری کاهش وزن مالاریا