شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

خصوصیات آب آشامیدنی


خصوصیات آب آشامیدنی

آب آشامیدنی باید بی رنگ، شفاف، بی بو و بی طعم باشد به استثنای وقتی که به دلیل ضدعفونی کردن آب بوی کلر از آن استشمام می شود.

آب آشامیدنی باید بی رنگ، شفاف، بی بو و بی طعم باشد به استثنای وقتی که به دلیل ضدعفونی کردن آب بوی کلر از آن استشمام می شود. آب باید خنک باشد و به طور متوسط ۱۳-۱۲ درجه خوب است. مواد محلول در آب نباید بیشتر از حد معمول باشد. امروزه بیشتر از سنگینی یا سبکی آب، به وجود نداشتن میکروب ها در آب اهمیت می دهند.

معمولا آب باران در اوایل بارش با گرد و غبار و میکروب های موجود در هوا مخلوط می شود ولی بعد از چند دقیقه، آب باران گوارا و املاحش بسیار کم می شود.

آب رودخانه ها و دریاچه ها اغلب محل ورود فاضلاب است و اگر فضولات آن بیش از حد باشد علاوه بر ظاهر ناخوشایند برای مصرف مناسب نمی باشد.

برخی دستورات درباره آب:

اسلام لباس شستن در روز جمعه را موجب فقر و آن را مکروه می داند زیرا در روز جمعه معمولا مسلمانان برای آب تنی و تفریح و کنار جوی نشستن با آب سر و کار بیشتری دارند لذا در این روز اگر آب آلوده شود سبب بیماری می شود و بیماری نیز باعث فقر عمومی جامعه اسلامی می شود. آن قدر برای پاکیزگی آبی که برای آشامیدن استفاده می شود، سفارش شده که از دمیدن در آن نهی شده است.