یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

زنجبیل شامی


زنجبیل شامی

زنجبیل شامی، گلی است بومی اروپا و مناطق گرم آسیایی که گل‌های زردرنگ شبیه به آفتابگردان آن، زیبایی خاصی به آن داده است. گل زنجبیل شامی، خواص دارویی فراوانی داشته و سرشار از …

زنجبیل شامی، گلی است بومی اروپا و مناطق گرم آسیایی که گل‌های زردرنگ شبیه به آفتابگردان آن، زیبایی خاصی به آن داده است. گل زنجبیل شامی، خواص دارویی فراوانی داشته و سرشار از اینولین، استرول، پکتین، اسکالوئید و روغن‌های فرار است.

چای گل زنجبیل شامی که از مخلوط دو قاشق گل همراه ریشه در یک فنجان آب جوشیده تهیه می‌شود، خواص آنتی‌باکتریال داشته و کمک زیادی به مقابله بدن با ویروس‌ها و قارچ‌ها می‌کند. این نوشیدنی آرام‌بخش بوده و تأثیر بسزایی در کاهش استرس دارد. دم‌کرده گل زنجبیل شامی همراه ریشه‌اش بسیاری از مشکلات تنفسی مانند برونشیت و تنگی نفس را بهبود بخشیده و علائم آسم و سرفه‌های مزمن یا ناشی از سرماخوردگی را کاهش می‌دهد.

دفع سنگ‌های ریز موجود در کلیه پس از مصرف منظم دم‌کرده گل زنجبیل شامی، سریع‌تر شده و بسیاری از سموم از بدن دفع می‌شود.

کاهش کلسترول، بهبود زخم معده، کاهش درد و خونریزی‌های قاعدگی، بهبود برخی اختلالات هورمونی و التیام بیماری‌های پوستی از دیگر خواص این نوشیدنی است اما از آنجا که مصرف بیش از اندازه آن باعث تهوع و استفراغ و گرفتگی عضلانی می‌شود، نباید در مصرف آن زیاده‌روی کرد. ضمن این که مصرف این نوشیدنی برای زنان باردار نیز توصیه نمی‌شود.



همچنین مشاهده کنید