شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

کلوچه خرمایی


کلوچه خرمایی

● مواد لازم:
خرما: به اندازه کافی
مارگارین هم دما با اتاق: ۲۵۰گرم
شکر: یک پیمانه
تخم مرغ: ۲عدد
آرد: ۴ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
وانیل: کمی
پودرنارگیل یا مغز خوراکی خرد شده: …

مواد لازم:

خرما: به اندازه کافی

مارگارین هم دما با اتاق: ۲۵۰گرم

شکر: یک پیمانه

تخم مرغ: ۲عدد

آرد: ۴ پیمانه

بکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری

وانیل: کمی

پودرنارگیل یا مغز خوراکی خرد شده: به اندازه کافی

طرز تهیه:

گردو، بادام یا شکلات را جایگزین هسته خرما کنید.

مارگارین و شکر را خوب هم بزنید، یک عدد تخم مرغ را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و به مخلوط تخم مرغ بیفزایید.

در صورت سفت بودن خمیر کمی شیر به آن اضافه کنید.

خمیر را به اندازه گردو بردارید و با وردنه باز کنید و وسط آن را با خرما پر کنید و خمیر را ببندید. آن را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس نارگیل یا مغز خرد شده بغلتانید و به مدت ۲۵دقیقه در درجه حرارت ۱۸۰سانتی گراد در فر بپزید.



همچنین مشاهده کنید