شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
کلوچه خرمایی
مواد لازم:
خرما: به اندازه کافی
مارگارین هم دما با اتاق: ۲۵۰گرم
شکر: یک پیمانه
تخم مرغ: ۲عدد
آرد: ۴ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
وانیل: کمی
پودرنارگیل یا مغز خوراکی خرد شده: به اندازه کافی
طرز تهیه:
گردو، بادام یا شکلات را جایگزین هسته خرما کنید.
مارگارین و شکر را خوب هم بزنید، یک عدد تخم مرغ را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و به مخلوط تخم مرغ بیفزایید.
در صورت سفت بودن خمیر کمی شیر به آن اضافه کنید.
خمیر را به اندازه گردو بردارید و با وردنه باز کنید و وسط آن را با خرما پر کنید و خمیر را ببندید. آن را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس نارگیل یا مغز خرد شده بغلتانید و به مدت ۲۵دقیقه در درجه حرارت ۱۸۰سانتی گراد در فر بپزید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب رئیس جمهور دولت دولت سیزدهم افغانستان رئیسی گشت ارشاد پاکستان کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور بیمارستان سردار رادان سیل هواشناسی قم سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران سلامت پلیس
خودرو تهران آفریقا قیمت خودرو دلار قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی سایپا ایران خودرو ارز
خانواده فیلم سریال پایتخت تلویزیون موسیقی ترانه علیدوستی سینمای ایران مهران مدیری کتاب شعر تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال آلومینیوم اراک جام حذفی استقلال فوتسال بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران تراکتور
هوش مصنوعی سامسونگ همراه اول ناسا بنیاد ملی نخبگان تسلا تیک تاک فیلترینگ
مالاریا زوال عقل پیری کاهش وزن سلامت روان داروخانه