جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
کلوچه خرمایی
مواد لازم:
خرما: به اندازه کافی
مارگارین هم دما با اتاق: ۲۵۰گرم
شکر: یک پیمانه
تخم مرغ: ۲عدد
آرد: ۴ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
وانیل: کمی
پودرنارگیل یا مغز خوراکی خرد شده: به اندازه کافی
طرز تهیه:
گردو، بادام یا شکلات را جایگزین هسته خرما کنید.
مارگارین و شکر را خوب هم بزنید، یک عدد تخم مرغ را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و به مخلوط تخم مرغ بیفزایید.
در صورت سفت بودن خمیر کمی شیر به آن اضافه کنید.
خمیر را به اندازه گردو بردارید و با وردنه باز کنید و وسط آن را با خرما پر کنید و خمیر را ببندید. آن را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس نارگیل یا مغز خرد شده بغلتانید و به مدت ۲۵دقیقه در درجه حرارت ۱۸۰سانتی گراد در فر بپزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست