پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

کباب با پنیر


کباب با پنیر

این کباب برای افرادی که کباب کوبیده را به علت چربی آن نمی‌توانند استفاده کنند بسیار مناسب است ، همچنین اگر در کباب کوبیده چربی موجود نباشد ، کباب سفت می‌شود ، لذا با استفاده …

این کباب برای افرادی که کباب کوبیده را به علت چربی آن نمی‌توانند استفاده کنند بسیار مناسب است ، همچنین اگر در کباب کوبیده چربی موجود نباشد ، کباب سفت می‌شود ، لذا با استفاده از این پنیرها نه تنها به چربی نیاز نیست ، بلکه از سفت شدن کباب نیز جلوگیری به عمل می‌آید .

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده و بدون چربی ( یک کیلوگرم )‌

پیاز ( ۲ عدد )‌

پنیر ننیاء ( ۱۰۰ گرم )‌

پنیر چدار ( ۵۰ گرم )

نمک و فلفل ه ( به مقدار لازم )

طرز تهیه :

پنیر چدار و ننیاء را رنده کرده ، پیاز را نیز پس از شستن و پوست گرفتن رنده می‌کنیم، سپس به همراه پنیر چدار و ننیاء و کمی نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و کاملاً ورز می‌دهیم تا گوشت حالت چسبندگی پیدا کند . مایه کباب را به طور یکنواخت به سیخ کشیده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم ، سپس آن را روی آتش تند قرار داده و وقتی گوشت کمی خودش را گرفت ، آتش را ملایم می‌کنیم تا مغز گوشت بپزد . لازم به ذکر است اگر گوشت کاملاً ورز داده شود ، به هیچ وجه از سیخ نمی‌ریزد .