سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
خورشت مرغ با طعم هل
مواد لازم:
روغن:
۷۵ میلی لیتر
هل کامل باز شده:
۶عدد
زنجبیل رنده شده:
مقداری
سیر له شده:
۲حبه
پیاز خرد شده:
۲عدد
برگ بو:
۱۲عدد
پودر زردچوبه:
نصف قاشق مرباخوری
پودر گشنیز:
یک قاشق مرباخوری
پودر هل:
یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز:
۲عدد
پودر فلفل:
نصف قاشق مرباخوری
آب:
۱۵۰ میلی لیتر
گوجه فرنگی ریز خرد شده:
۵۰۰گرم
مرغ بدون پوست:
۸ تکه
طرز تهیه:
روغن را در قابلمه ای بزرگ داغ و هل های کامل را به آن اضافه کنید. به محض استشمام بوی ادویه، زنجبیل و سیر رنده شده، پیاز و برگ بو را به روغن اضافه کنید. سپس مقداری نمک نیز به مواد بیفزایید تا پیاز سریع تر سرخ شود.
پس از طلایی شدن پیاز، پودر زردچوبه، پودر فلفل، پودر گشنیز و نیمی از پودر هل را به مواد اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
در این مرحله آب، گوجه فرنگی و فلفل سبز را اضافه کنید و بگذارید مواد بپزد تا کمی غلیظ شود.
تکه های مرغ، بقیه پودر هل و مقدار کمی آب را به مواد اضافه کنید و پس از جوش آمدن، در قابلمه را بگذارید تا مرغ به آرامی بپزد و سس نیز غلیظ شود.
نمک و فلفل را اضافه کنید و روی آن مقداری گشنیز خرد شده و باقی مانده پودر هل را اضافه کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست