سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
قلیه
مواد لازم:
ماهی پوست گرفته و پاک شده = یک کیلو (شوریده ،سنگسر، هامور)
سیر = یک بوته
سبزی (گشنیز و شنبلیله) = ۳۰۰ گرم
تمر هندی = یک بسته
پیاز = یک عدد متوسط
زردچوبه و نمک = به مقدار کافی
پودر فلفل قرمز = یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی = یک قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
ماهی را به اندازه تکههای ۴×۴ سانتیمتر خُرد کرده و میشوییم. ماهی که برای قلیه ماهی استفاده میکنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهیهای: شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر کدام به میزان ۱۵۰ گرم میباشد. پیاز خرد شده را با ۳ قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت میدهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن کمی تفت میدهیم. ماهی را با کمی زردچوبه و نمک، به همراه سبزیها تفت میدهیم. بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت ۳۰ دقیقه میپزیم. غذا آماده سرو است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی دولت سیزدهم اصفهان دولت مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب محمد اسلامی نیچروان بارزانی شورای نگهبان مجلس رئیس جمهور
تهران شهرداری تهران زلزله قتل پلیس دادگاه حجاب آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی سلامت شهرداری
خودرو مالیات سایپا مسکن قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان بورس
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما دفاع مقدس سریال موسیقی تئاتر سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب صدا و سیما رسانه ملی
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین حماس رفح جنگ غزه آمریکا روسیه چین نوار غزه اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال ذوب آهن لیگ برتر لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران نساجی بازی رئال مادرید سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ ناسا سرطان مایکروسافت آیفون گوگل ایلان ماسک باتری فضا فضاپیما
بیماران خاص رژیم غذایی کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون