سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

قلیه


قلیه

● مواد لازم:
▪ ماهی پوست گرفته و پاک شده = یک کیلو (شوریده ،سنگسر، هامور)
▪ سیر = یک بوته
▪ سبزی (گشنیز و شنبلیله) = ۳۰۰ گرم
▪ تمر هندی = یک بسته
▪ پیاز = یک عدد متوسط
▪ زردچوبه و نمک = به مقدار …

مواد لازم:

ماهی پوست گرفته و پاک شده = یک کیلو (شوریده ،سنگسر، هامور)

سیر = یک بوته

سبزی (گشنیز و شنبلیله) = ۳۰۰ گرم

تمر هندی = یک بسته

پیاز = یک عدد متوسط

زردچوبه و نمک = به مقدار کافی

پودر فلفل قرمز = یک قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی = یک قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

ماهی را به اندازه تکه‌های ۴×۴ سانتیمتر خُرد کرده و می‌شوییم. ماهی که برای قلیه ماهی استفاده می‌کنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهی‌های: شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر کدام به میزان ۱۵۰ گرم می‌باشد. پیاز خرد شده را با ۳ قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می‌دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن کمی تفت می‌دهیم. ماهی را با کمی زردچوبه و نمک، به همراه سبزی‌ها تفت می‌دهیم. بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت ۳۰ دقیقه می‌پزیم. غذا آماده سرو است.