یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
یک گوشی ارزان قیمت از خانواده شگفت انگیز Asha
Asha ۳۱۰ از ارزانترین گوشی های آندرویدی هم ارزانتر است. با اینکه سیستم عامل S۴۰ بسیاری از امکانات آندروید را ندارد اما کارایی آن به عنوان یک سیستم عامل در گوشی های سطح متوسط کافی به نظر می رسد. اگر به دنبال داشتن یک گوشی خوش ساخت دو سیم کارته با امکانات مناسب هستید، Asha ۳۱۰ می تواند انتخاب خوبی باشد.
۱- بدنه گوشی کاملا از پلاستیک ساخته شده که اگر موضوع لک برداشتن را فراموش کنیم، براق بودنش زیبا و دوست داشتنی به نظر می رسد. البته بدنه پشتی به براقی قسمت جلویی گوشی نیست. به هر حال می توان گفت از نظر شکل ظاهری طراحی مناسبی دارد. جالب اینکه رنگ براق قسمت جلویی گوشی، کاملا شبیه متریال فلزی به نظر می رسد. فلزی می آید، در حالی که این قسمت نیز از پلاستیکی تشکیل شده که روی آن را لایه ای به رنگ فلز پوشانده است.
۲- صفحه نمایش موجود روی گوشی یک صفحه سه اینچی لمسی خازنی از نوع TFT است. این صفحه نمایش در مقابل بسیاری از دیگر گوشی های خانواده Asha یک برتری به حساب می آید. البته صفحه نمایش دقتی معادل ۴۰۰ در ۲۴۰ نقطه دارد و مقداری پایین است. همچنین عملکرد گوشی در زوایای مختلف و زیر نور مستقیم آفتاب مقداری کاهش پیدا می کند که برای یک صفحه نمایش در این سطح چندان دور از انتظار نیست. نبود سنسور تنظیم نور در این گوشی باعث می شود که کاربر مجبور به تنظیم دستی نور صفحه نمایش باشد.
۳- برای یک گوشی با سیستم عامل S۴۰ سخت افزار چندان اهمیت ندارد. حافظه داخلی این گوشی ۱۲۸ مگابایت است و با وجود پشتیبانی از کارت حافظه جانبی، می توان تا ۳۲ گیگابایت دیگر نیز به آن اضافه کرد. با وجود سیستم عامل بسیار سبک نوکیا تقریبا تمامی دستورات کاربر با سرعت مناسبی اجرا می شود. گوشی قابلیت پشتیبانی از GPRS و Edge و WLAN را دارد که به کاربر امکان مرورگری اینترنت را می دهد.
۴- سیستم عامل گوشی، سیستم عامل انحصاری نوکیا یعنی S۴۰ است. این نسخه با اعمال تعدادی تغییرات ظاهری، در قسمت هایی شبیه به آندروید و حتی iOS شده است. کار با آن بسیار ساده و قابل فهم است، به طوری که یادگیری آن برای همه افراد راحت است. تعداد برنامه و بازی موجود برای این سیستم عامل به قدری است که می توان گفت هیچ بازی و برنامه ای برایش وجود ندارد!
۵- در مورد دوربین گوشی چیز زیادی نمی توان گفت. از این دوربین دومگاپیکسلی نمی توان انتظار ثبت عکس های فوق العاده ای را داشت. همچنین کیفیت فیلمبرداری هم بسیار پایین و با ابعاد ۱۷۶x۱۴۴ یا QCIF و با سرعت ۱۰ فریم بر ثانیه است.
۶- باتری Asha ۳۱۰ یک باتری لیتیوم یونی ۱۱۱۰ میلی آمپر/ ساعتی است که در استفاده مداوم بیشتر از ۱.۵ روز به راحتی شارژدهی می کند. با این مقدار شارژ می توان چیزی در حدود شش ساعت مکالمه ممتد انجام داد.
● داستان خانواده Asha
گوشی های سری Asha از سری گوشی های نیمه هوشمند نوکیا هستند که امنکانات آنها بیشتر از تلفن های همراه معمولی است و می توان گفت چیزی مابین تلفن های هوشمند و گوشی های معمولی هستند. در مورد سری شگفت انگیز آشا همیشه حرفی برای زدن وجود دارد.
ما از کلمه شگفت انگیز استفاده کردیم، زیرا خانواده آشا در سفر گوشی های سری ۴۰ نوکیا وارد مرحله برجسته ای شده اند. شمار بی سابقه ای از دوستان، خانواده ها و اطلاعات را در سراسر جهان (از طریق اینترنت) به هم ارتباط داد که بدون آنها هرگز موفق به ایجاد چنین ارتباطی نمی شدند. در جهانی که به سرعت در حال رشد است، مردم خواستار گوشی هایی هستند که بتواند همه نوع اطلاعات و ارتباطاتی را در اختیار آنها بگذارد و در عین حال، قیمتی مقرون به صرفه داشته باشد. به این علت است که آشا و گوشی های سری ۴۰ آینده ای بسیار موفق را پیش رو خواهند داشت.
نقاط قوت: قابلیت استفاده از دو سیم کارت
نقاط ضعف: نمی توان انتظار زیادی از آن داشت
قیمت: ۳۸۰ هزار تومان
ویژگی ها: ۱۰۴ گرم وزن، صفحه نمایش سه اینچی، دوربین دومگاپیکسلی، سیستم عامل سیمبین
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست