سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا

سیب زمینی طعم دار


سیب زمینی طعم دار

سیب زمینی را ۲ بار در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

مواد لازم:

سیب زمینی پوست شده و برش زده - یک کیلوگرم

مارگارین - ۲قاشق غذاخوری

روغن - ۳قاشق غذاخوری

پودرزنجبیل - یک قاشق مرباخوری

پودر پاپریکا، کاری و زیره - هر کدام یک هشتم قاشق مرباخوری

نمک، فلفل سفید، پودر دارچین - هر کدام نصف قاشق مرباخوری

سرکه سفید - یک قاشق غذاخوری

روغن به اندازه کافی برای سرخ کردن

آب یک عدد لیموترش

طرز تهیه:

سیب زمینی را ۲بار در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

مارگارین و ۳قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه ای داغ و پودر زنجبیل را به آن اضافه کنید، سپس بقیه مواد را به جز پودردارچین اضافه کنید، هم بزنید بعد مواد را از روی حرارت بردارید و سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید، در انتها پودر دارچین را به آن اضافه کنید.