پنجشنبه, ۱۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 6 March, 2025
کیک اسفنجی ژاپنی

مواد لازم:
کره: ۶۰گرم
شیر پرچرب: ۸۰میلی لیتر
آرد: ۴۰گرم
تخم مرغ: یک عدد
زرده تخم مرغ: ۵عدد
سفیده تخم مرغ: ۵عدد
وانیل: کمی
شکر: ۱۱۵گرم
نمک: نوک قاشق مرباخوری
پودر تارتار: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
قالب چهارگوش مناسب آماده کنید.
کره آب شده و شیر داغ را با هم مخلوط کنید.
آرد الک شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
زرده تخم مرغ زده شده و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در ظرف جداگانه ای، سفیده تخم مرغ را بزنید تا کف کند، سپس شکر، تارتار و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد.
یک سوم سفیده تخم مرغ زده شده را به آرامی و طی سه مرحله، به مخلوط زرده اضافه کنید.
توجه کنید مایه کیک را نباید بیش از حد هم بزنید.
مایه را در قالب بریزید و بگذارید به مدت ۳۰ تا ۳۵دقیقه در فر بماند.
کیک را از فر درآورید و برگردانید و روی سینی پنجره دار قرار دهید تا خنک شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست