سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
خواننده هایی که احتمالا مجاز می شوند
● علی عبدالمالکی امیدوارتر از همه
علی عبدالمالکی در سال ۱۳۶۳ در تهران متولد شد. نخستین فعالیت هایش با خواندن آهنگ هایی شاد و مراسم های عروسی آغاز شد که می توان به آهنگ «تو فقط اشاره کن» اشاره کرد. این آهنگ چندی پیش در تمامی سایت های موزیک قرار گرفت که باعث اعتراضاتی به علی عبدالمالکی شد.
عبدالمالکی پس از مدتی با شرکت در کلاس های موسیقی با سازهای کیبورد و گیتار آشنا شد وب ه این سا زها تسلط کامل پیدا کرد. آهنگ «بی تو دارم می میرم» را نیز خودش تنهایی و با گیتاری که به دست داشت خواند. اسفند سال ۸۶ علی عبدالمالکی آلبومی به نام «خدانشناس» در اینترنت منتشر کرد که اهین آلبوم هیاهویی زیادی به پا کرد.
سبک جدیدی این آلبوم و استفاده از فضاهای کامپیوتری و تم آهنگ های ترکی، باعث استقبال بیش از حد از این آل بوم شد. این آلبوم ۸ ترکی با آهنسگازی و ترانه سرایی علی عبدالمالکی تا مدت ها در هر ماشینی شنیده می شد. ولی این پایان کار نبود، اردیبهشت ۸۷ علی عبدالمالکی و دی جی سروش آلبوم دیگری با هم ساختند که ۱۰ ترک داشت.
در این آلبوم، او یک آهنگ شبیه آهنگ یکی از خوانندگان زن قبل از انقلاب را بازخوانی کرد و ۲ آهنگ هم به صورت رمیکس از این خواننده که تازه هم از دنیا رفته بود خواند تا حسابی سروصدا به پا کند. این آلبوم که «نامسلمون» نام داشت و به صورت غیر رسمی بود موسیقی ایران را لرزاند. تا جایی که علی عبدالمالکی بهترین خواننده غیرمجاز سال ۸۷ موسیقی ایران شد.
علی عبدالمالکی پس از موفقیت این ۲ آلبوم در سال ۸۷ چندین تک آهنگ منتشر کرد که استقبال زیادی از آنها به عمل آمد ولی پس از این چند آهنگ بود که مدت ها سکوت کرد و به دنبال مجوز کارهایش رفت. در نهایت عبدالماکی اواخر سال گذشته اولین کنسرت خود را در سالن همایش های نمایشگاه بین المللی تهران برگزار کرد تا یک قدم به انتشار آلبوم مجاز نزدیک شود.
● مجید خراط ها و هواداران بی شمارش
مجید خراطها کار موسیقی خود را با کار سنتی از سال ۱۳۷۰ شروع کرد و در سال ۱۳۷۶ پا به عرصه آواز سنتی نهاد. بعد از سپری کردن دوره های ردیف آوازی و همکاری در گروه سنتی به عنوان نوازنده و خواننده پا به دنیای حرفه ای موسیقی گذاشت و پس از طی تلاش و کوشش در سال ۱۳۸۰ سبک خود را از موسیقی سنتی به پاپ تغییر داد و این سبک را با کار در گروه های اهورا و یاران دنبال کرد تا حرفه ای تر کار موسیقی پاپ را ادامه دهد.
مجید خراطها با ارایه اولین آلبوم خود در سال ۱۳۸۴ با نام «تنهاترین تنها» کار خود را در موسیقی زیرزمینی شروع کرد. او سپس با آلبوم «زخم زبون» با همکاری وحید خراطها خود را در بین خوانندگان زیرزمینی موسیقی پاپ مطرح کرد. مجید خراطها با آلبوم های بعدی یعنی «وداع» و «آواره» طرفداران پرشماری پیدا کرد. با انتشار آلبوم با نام «کنسل» رکورد خوبی از خود به جای گذاشت.
آخرین آلبوم این خواننده در نخستین ساعات انتشار خود بالغ بر صد و دوازده هزار بایددکننده داشت و در سایت معتبر گانجا به ثبت رسید. مجید خراطها علاوه بر خوانندگی یکی از آهنگسازان خوب کشور هم هست او توانایی نواختن ۱۰ نوع ساز: سه تار، تار، تنبور، دف، تومبار، گیتار، لید گیتار، گیتارباس و پیانو را داراست.
● سیامک عباسی و حکایت خوشبختی
سیامک عباسی در تهران و در خانواده ای ادبی به دنیا آمد. پدرش شاعر بود. دوران کودکی وی غرق در دنیای شعر و موسیقی گذاشت به طوری که در طول دوران تحصیلی یک شنونده حرفه ای موسیقی محسوب می شد. سلیقه شنیداری او (که تاثیر مستقیم بر خلق آثارش دارد) در همین دوران شکل گرفت.
از نوجوانی در دنیای شعر قدم می زد، ترانه سرایی را خیلی زود شروع کرده و زبان خود را نیز خیلی زود به دست آورد. در ابتدای ورود به دبیرستان، توسط یکی از دوستانش با ساز گیتار آشنا شد و پس از آن به نوازندگی گیتار در گروه های موسیقی تلفیقی پرداخت. همزمان با ورود به دانشگاه موسیقی و فراگیر موسیقی آکادمیک؛ به عنوان صدابردار در استودیوهای حرفه ای به صدابرداری مشغول شد.
موسیقی الکترونیک را نیز به صورت حرفه ای، علمی و عملی دنبال کرد به طوری که هم اکنون این عنوان درسی را (در رشته موسیقی) در دانشگاه علمی کاربردی تدریس می کند. ترانه سرایی، آهنگسازی، تنظیم و خوانندگی، زمینه های فعالیت هنری اش محسوب می شود. تک آهنگ های عباسی این روزها همراه با انیمیشن های جذاب از شبکه های مختلف ماهواره پخش می شود؛ آهنگ هایی چون «وقتی دلت شکست» که در ماهواره رکوردهای خوبی ثبت کرده اند.
● نریمان می آید؟
نریمان فعالیت موسیقی خود را از سال ۱۳۷۳ با نوازندگی کیبورد آغاز کرد و تا چند سال متوالی فقط به نوازندگی با گروه های مختلف می پرداخت. زمانی که در دانشگاه مشغول به تحصیل در رشته کامپیوتر بود خارج از دانشگاه با گذراندن دوره ای سلفژ تصمیم به خواندن گرفت، اولین شروع برای آلبوم به سال ۱۳۷۷ برمی گردد، زمانی که با عده ای از دوستان خود گروهی را تشکیل دادند و به جمع آوری آلبوم به سبک راک پرداختند که البته این آلبوم هرگز به بازار ارائه نشد تا اینکه سال ۱۳۸۲ با آشنایی نریمان و پیام شمس استارت آلبومی زده شد که در سال ۱۳۸۶ با نام «تابستان ۸۶» به بازار ارائه گردید.
با ارائه این آلبوم نریمان در عید سال ۱۳۸۷ در نظرسنجی های مطبوعات به عنوان پدیده سال ۱۳۸۶ شناخته شد، آلبوم وی با ساخت ویدئوهای متفاوتی همچون (عروسی، تک و تنها، آدمک ها و ...) توانست به فروش فوق العاده دست یابد. همچنین بعد از ارائه آلبوم، اجراهای موفق و توانایی وی در اجرای زنده در شهرهایی همچون تهران، شیراز، کیش، بجنورد و ... توانست به موفقیت روزافزون وی کمک بیشتری کند.
تنها نکته ناراحت کننده برای وی پس از ارائه آلبوم چاپ مطالب و اخبار و بیوگرافی اشتباه در مطبوعات بود و این عامل باعث شد تا او از مصاحبه با شمار بسیاری از مطبوعات به جزء برخی از آنان خودداری کند.
وی در حال حاضر مشغول جمع آوری آلبوم جدیدی است که مراحل پایانی خود را طی می کند و به زودی به بازار ارائه می گردد. نریمان درصدد است تا بتواند به صورت مجاز در موسیقی کشور فعالیت کند و آلبوم رسمی خود را روان بازار نماید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست