سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
آشنایی با اصول علمی غذاشناسی
روز به روز که علم غذاشناسی پیشرفت می کند، صحیح بودن اصول غذایی ایرانیان بیشتر ثابت می شود. خوردن سبزی و پیاز خام آن طور که نزد ما ایرانیان معمول است، در اروپا معمول نیست. این روش غذایی را ما از اجداد خود به ارث برده ایم. چنان که یکی از مورخان یونان در شرح حال یکی از پادشاهان هخامنشی می نویسد: شاه و لشکریانش غذایی ساده دارند و با هر لقمه غذای خود کمی سبزی شاهی می خورند، همگی سالم اند و جای تعجب است که با این غذای ساده بسیار قوی و شجاع هستند.
اخیراً در اروپا در پی توصیه متخصصان تغذیه، مردم به جای دسر کمی پنیر می خورند. این کاری است که از قدیم در ایران معمول بوده است. یکی دیگر از مزیت های رژیم غذایی ما ایرانیان این است که به غذا میوه های ترش اضافه می کنیم مانند آلو، آلوچه، گوجه، لیمو، سماق، انار ترش، ناردون، آبغوره یا غوره.اروپاییان با این اقلام غذایی مانند لیمو عمانی یا سماق آشنایی ندارند و معمولاً ترشی غذای آن ها آب لیمو یا سرکه است.
اسرار خوراکی ها - جزایری
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست