پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
آشنایی با اصول علمی غذاشناسی
روز به روز که علم غذاشناسی پیشرفت می کند، صحیح بودن اصول غذایی ایرانیان بیشتر ثابت می شود. خوردن سبزی و پیاز خام آن طور که نزد ما ایرانیان معمول است، در اروپا معمول نیست. این روش غذایی را ما از اجداد خود به ارث برده ایم. چنان که یکی از مورخان یونان در شرح حال یکی از پادشاهان هخامنشی می نویسد: شاه و لشکریانش غذایی ساده دارند و با هر لقمه غذای خود کمی سبزی شاهی می خورند، همگی سالم اند و جای تعجب است که با این غذای ساده بسیار قوی و شجاع هستند.
اخیراً در اروپا در پی توصیه متخصصان تغذیه، مردم به جای دسر کمی پنیر می خورند. این کاری است که از قدیم در ایران معمول بوده است. یکی دیگر از مزیت های رژیم غذایی ما ایرانیان این است که به غذا میوه های ترش اضافه می کنیم مانند آلو، آلوچه، گوجه، لیمو، سماق، انار ترش، ناردون، آبغوره یا غوره.اروپاییان با این اقلام غذایی مانند لیمو عمانی یا سماق آشنایی ندارند و معمولاً ترشی غذای آن ها آب لیمو یا سرکه است.
اسرار خوراکی ها - جزایری
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا انتخابات دولت سیزدهم روز دختر مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب انتخابات مجلس
قتل سلامت شهرداری تهران تهران هواشناسی وزارت بهداشت پلیس بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو دلار گاز قیمت دلار مالیات قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب سپند امیرسلیمانی نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر موسیقی سینما
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
اسرائیل غزه رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه رفح روسیه حمله به رفح مصر نوار غزه طوفان الاقصی ترکیه
رئال مادرید فوتبال لیگ قهرمانان اروپا استقلال پرسپولیس بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
تبلیغات اینترنت اپل سامسونگ آب پارک فناوری پردیس گوگل ناسا مایکروسافت
سرطان اعتماد به نفس هندوانه بیماران خاص بیمه سنگ کلیه سبزیجات کنسرو کمردرد